L’Àrea d’Acció Social i Ciutadania de l’Ajuntament de Palamós trasllada les seves dependències a l’edifici de l’Espai del Barri

Demà dimarts, l’Àrea d’Acció Social i Ciutadania de l’Ajuntament de Palamós iniciarà el procés de trasllat de les seves actuals dependències, situades a primer pis de l’edifici municipal del carrer d’Orient, al nou espai que ocuparà a partir d’ara a la planta baixa de l’Espai del Barri (c/ de Mn. Jacint Verdaguer, 12), compartint l’edifici amb l’Àrea municipal de Medi Ambient, que es troba situada al primer pis d’aquest immoble.

Les tasques de trasllat de dependències es realitzaran durant tres dies, dimarts 17, dimecres 18 i dijous 19 de desembre, amb l’objectiu que el proper divendres 20 s’obri el servei amb tota normalitat a la nova ubicació de l’Espai del Barri.

Fins ara aquestes dependències acollien els serveis tècnics del Pla de Barris “Palamós Millora”, però al finalitzar enguany aquest projecte l’espai quedava lliure.

Amb aquest canvi d’ubicació l’Àrea d’Acció Social i Ciutadania de l’Ajuntament de Palamós aconsegueix situar els seus serveis en una planta baixa, duplicar l’espai global en relació a les actuals dependències, i ampliar el nombre de despatxos.

En concret el nou espai tindrà un total de cinc despatxos per a l’atenció dels usuaris, una sala de reunions, una sala d’espera i un espai diàfan de treball on se situarà el personal de l’Àrea.

Aquest nou espai permetrà poder oferir una millor atenció als usuaris del servei així com un millor espai per als professionals que hi treballen.

Durant tot el període de trasllat, previst entre demà dimarts i el proper dijous, el personal de l’Àrea d’Acció Social i Ciutadania atendrà les urgències que hi pugui haver a les actuals oficines del carrer d’Orient.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp