L’Àrea de Promoció Econòmica obre les inscripcions per al curs de gestió administrativa i màrqueting

Aquesta setmana s’ha obert el període d’inscripcions per a poder participar en el curs de gestió administrativa i màrqueting, que organitza l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palamós, amb el suport del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya i del Ministerio de Trabajo y Economia Social.

Aquesta proposta formativa s’iniciarà el proper dia 8 de setembre, és totalment gratuïta, i s’adreça a persones en situació d’atur, o bé que busquin una millora d’ocupabilitat, que estiguin empadronades a Palamós i que siguin majors de 16 anys.

La documentació necessària per a formalitzar les inscripcions és la següent: fotocòpia del DNI, de la inscripció al servei d’Ocupació de Catalunya (tant si la persona es troba en situació d’atur com si cerca una millora d’ocupabilitat), i el currículum vital.

Inscripcions
Les inscripcions es poden fer fins al 7 de setembre, adreçant la sol·licitud a l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palamós (c/ Santa Marta, 6), al tel: 972 600 380, per Whatsapp al 670 227 539, o bé al correu electrònic ocupacio@palamos.cat. Cal destacar que les places d’aquest curs estan limitades a 10 alumnes.

El curs de gestió administrativa i màrqueting té una durada de 140 hores (incloses les pràctiques laborals), i s’impartirà a les dependències de l’Àrea de Promoció Econòmica, de dilluns a divendres de 9 a 13 h.

L’objectiu d’aquesta formació és el d’aportar als seus participants, tant els coneixements teòrics com els pràctics vinculats a la gestió administrativa i el màrqueting.

Més cursos
En l’àmbit formatiu cal destacar que l’Àrea municipal de Promoció Econòmica ja prepara nous cursos, com el d’auxiliar de peixateria i cuina, el d’auxiliar de manteniment nàutic o el d’auxiliar de neteja d’instal·lacions sociosanitàries, que tindran lloc a partir del proper mes de novembre.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

24/07/2024

Relacionades per entitat