L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Palamós rep el premi Catalunya a la Gestió Esportiva Pública

El passat divendres 17 de març, l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Palamós va rebre el premi Catalunya a la Gestió Esportiva Pública, en la categoria de municipis de 10.000 a 20.000 habitants.

Aquest destacat reconeixement va ser atorgat per l’Associació Catalana de Gestors Esportius Professionals, en la 8a edició d’aquests premis que es van celebrar a Martorell, que aquest any és la Ciutat Europea de l’Esport nomenat per l’Associació de Capitals i Ciutats Europees de l’Esport (ACES EUROPE).

El guardó, que va ser recollit pel regidor d’Esports de l’Ajuntament de Palamós, Joan Barba, i el cap d’aquesta àrea municipal, Miquel Brull, reconeix la tasca en la Gestió Esportiva a tot el territori català, així com les experiències rellevants de l’àmbit estatal i internacional. Amb aquest premi es dona visibilitat i reconeixement a totes aquelles persones, entitats i empreses que treballen per aconseguir l’excel·lència, la recerca i la innovació en el desenvolupament dels seus productes i serveis.

Seu de proves esportives internacionals, i generador de noves propostes
Palamós ha estat reconegut com a municipi de menys de vint mil habitants, generador d’importants esdeveniments esportius nacionals i internacionals, destacant les proves nàutiques de vela, Christmas Race o Optimist Trophy; la cursa Trail Costa Brava, o la seu d’encontres i finals del torneig de futbol base MIC-Costa Brava, entre altres.

A banda el premi també destaca l’impuls al municipi de noves propostes d’activitats físiques, dinamitzador d’experiències esportives per a tothom, en contacte amb la natura i vinculades al turisme actiu com la que es fomenta mitjançant el Centre Trail Palamós Empordà-Costa Brava. Aquest projecte ha estat impulsat pel Departament d’Esports de l’Ajuntament de Palamós, amb l’objectiu que el municipi continuï sent referent esportiu, aprofitant el privilegiat entorn natural que té.

El Centre Trail Palamós Empordà-Costa Brava, ofereix diversos recorreguts tot terreny amb diferents nivells de dificultat, perquè tothom qui vulgui, experimentat esportista o no, pugui descobrir caminant, corrent, pedalant o nedant, el paisatge de Palamós i el seu entorn.

Es tracta d’un total de 24 itineraris que van dels 900 metres fent snorkel, passant pels 2, 10 o 21 quilòmetres caminant o corrent, i arribant fins als 73 en bicicleta. Els recorreguts estan convenientment senyalitzats i adaptats als senders, corriols, camins de ronda o carreteres, on poder fer passejades, senderisme, Trail Running; bici de carretera, activitat familiar o de muntanya; així com natació o snorkel.

Tots els recorreguts i els serveis complementaris del Centre Trail Palamós Empordà-Costa Brava es recullen en el web: www.palamosesportiu.cat/centre-trail-palamos-emporda-costa-brava, on els usuaris poden consultar les característiques de cadascun dels traçats.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp