L’Àrea municipal de Medi Ambient inicia una campanya per seguir incentivant el reciclatge entre els ciutadans de Palamós

L’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Palamós ha iniciat avui dijous 24 de maig (d’11 a 13 h) una nova campanya de sensibilització adreçada a fomentar el reciclatge a les llars dels palamosins i les palamosines.

Amb aquest objectiu s’ha ubicat una carpa informativa a l’avinguda de Catalunya (molt a prop del Mercat Municipal) on amb la participació d’un educador ambiental i el regidor de l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Palamós, s’han lliurat tres bosses per a poder fer més còmode als habitatges la ubicació de les fraccions: d’envasos, vidre, paper i cartó, així com un petit bujol per a la ubicació de la matèria orgànica.

Tot aquest material, juntament amb els díptics sobre la separació correcta de les fraccions a la llar, així com del servei de la deixalleria mòbil i fixe, s’han repartit entre tots els veïns i totes les veïnes del municipi que ho han desitjat i que s’han apropat aquest matí a la carpa.

Per poder obtenir aquest kit de reciclatge és important que els ciutadans interessats puguin mostrar el seu DNI que acrediti que té el seu habitatge a Palamós.

La campanya es tornarà a repetir el proper dijous 31 de maig i el dimarts 5 de juny, d’11 a 13 h, en aquest àmbit de l’avinguda de Catalunya.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp