L’Àrea municipal de Promoció Econòmica fomenta la incorporació de joves i adults a empreses locals per a la realització de pràctiques

L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palamós fomenta un projecte innovador d’inserció sociolaboral que permet a les empreses de Palamós incorporar joves i adults per a la realització de pràctiques professionals no laborals.

L’objectiu de l’Ajuntament de Palamós és el de crear una borsa d’empreses locals que vulguin participar d’aquesta iniciativa mitjançant la qual es donarà l’oportunitat a persones desocupades a poder formar-se en un àmbit professional.

El projecte permet incorporar a persones que tenen ganes d’aprendre una professió en un àmbit productiu real, per tal d’aprofundir en coneixements de les funcions pròpies de distintes ocupacions, així com conèixer l’organització dels processos productius, serveis, i les relacions sociolaborals de l’empresa. Els avantatges per a als industrials col•laboradors són consolidar l’estructura de l’empresa amb plantilles professionals qualificades, reduir el temps d’adaptació a l’empresa i els costos de selecció de personal.

Les persones en pràctiques formatives que participin d’aquests projecte estaran cobertes per l’assegurança que contracta l’Ajuntament de Palamós a través del dispositiu d’inserció sociolaboral, programa finançat pel Departament d’Ocupació i Empresa i el Fons Social Europeu.

Un cop s’obtinguin empreses participants i abans de iniciar el procés de pràctiques es signaran convenis de col•laboració entre l’Ajuntament de Palamós, l’empresa interessada en participar del projecte i el Servei d’Ocupació Català.

Les empreses que estiguin interessades en participar en aquest projecte poden adreçar-se a l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palamós o bé al correu electrònic ocupacio@palamos.cat

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat