L’Àrea municipal de Promoció Econòmica posa en marxa a Palamós una Borsa de treball amb l’objectiu d’afavorir la inserció laboral

Divendres passat, 29 de gener, l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palamós va posar en marxa la Borsa de treball organitzant la primera sessió grupal d’inscripció d’aquest nou servei municipal que té com a objectiu afavorir la inserció laboral dels seus usuaris posant-los en contacte amb les empreses a través de la gestió i difusió d’ofertes de treball.

La Borsa de treball es centralitza des de la seu de l’Àrea municipal de Promoció Econòmica i s’adreça a persones empadronades a Palamós, en situació d’atur o millora laboral, majors de 16 anys, amb NIF o permís de treball vigent (NIE) així com a les empreses amb necessitats de contractar treballadors/es.

Aquesta iniciativa compta amb la participació de l’Oficina de Treball de Palamós, de l’entitat comercial local Fecotur i de la Cambra de Comerç de Palamós.

Orientació i intermediació laboral
Mitjançant aquesta nova eina es permet orientar en la recerca de feina als usuaris del servei, així com cobrir les ofertes de treball que en cada moment puguin tenir les empreses locals, a les quals també se’ls ofereix un servei d’intermediació laboral i assessorament personalitzat gratuït.

Les persones interessades a formalitzar la seva inscripció a la Borsa de treball cal que demanin cita prèvia al Servei municipal de Promoció Econòmica de forma presencial (Casa Montaner. Parc dels Països Catalans, 3 – 1a planta), per telèfon al 972 600 380 o a través del correu electrònic ocupacio@palamos.cat.

Tots els divendres sessions d’inscripció
Les sessions d’inscripció a la Borsa de treball són grupals i es realitzen tots els divendres a les 9.30 h a la sala polivalent de la biblioteca municipal Lluís Barceló i Bou, i accés lliure per a totes les persones interessades.

En aquesta sessió es recullen les dades personals i professionals i s’explica el funcionament de la Borsa de treball, així com els diferents recursos i serveis en matèria d’ocupació i formació com són; l’Espai de Recerca de Feina, el Servei Orientació Professional, els cursos de formació professional, els tallers d’accés a les noves tecnologies i el Servei d’orientació a persones emprenedores, i que tenen com a principal objectiu la millora de l’ocupabilitat de les persones que conviuen a Palamós.

Totes aquestes accions estan subvencionades pel Servei d’Ocupació de Catalunya i cofinançades pel Fons Social Europeu, el Ministerio de Empleo y Seguridad Social – Servei Públic d’Ocupació Estatal.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/04/2024

Relacionades per entitat