L’Arinco estrena el seu primer festival de cinema

El cinema Arinco de Palamós acollirà la setmana vinent el seu primer festival de cinema, amb la clara voluntat de potenciar l’activitat cinèfila al municipi i a la Costa Brava.

Es tracta del “I Filmmaker International Film Festival” que en la seva quarta edició es trasllada ara de Marbella a la Costa Brava. La proposta és dedicada al cinema independent i es durà a terme del 19 al 23 de novembre, amb la direcció de l’actriu, guionista i productora, Mari Cielo Pajares, organitzada per l’empresa Picking SPI, que gestiona el cinema Arinco, i amb la col•laboració de l’Ajuntament de Palamós.

I Filmmaker International Film Festival
Durant aquests dies es podran veure 78 produccions que han estat seleccionades del total de 788 treballs presentats, entre llargmetratges, curts, animació, documentals i vídeos musicals, representant a 67 països.

Totes aquestes produccions es podran veure per temàtiques, cada dia una de diferent, de dimarts a divendres i en sessions que es realitzaran a l’Arinco de les 10 a les 15 h. El preu únic de l’entrada al dia serà de 5 €.

Durant la realització del festival els artistes emergents que presenten les seves creacions també tenen l’oportunitat de fer network entre ells
i poder conèixer a productors i distribuïdors que poden potenciar i activar tant els futurs projectes, com els presents.

El dissabte 23 de novembre es durà a terme el lliurament de premis del festival, que tindrà lloc a la sala principal del cinema Arinco a partir de les 19:30 h, amb entrada gratuïta i obert a tothom.

Potenciar el cinema a Palamós després de la reobertura de l’Arinco
L’aposta per a l’organització d’aquest festival forma part del treball que des de l’empresa Picking-SPI s’està fent per a la potenciació de l’activitat de cinema al municipi.

El passat mes d’abril Palamós va tornarà a recuperar les projeccions de cinema al municipi amb la reobertura de l’emblemàtica sala de l’Arinco. Aquest cinema palamosí va tornar a projectar pel•lícules un any i cinc mesos després de tancar les seves portes.

L’empresa Picking-SPI es va interessar per l’explotació comercial de les tres sales de l’Arinco, signant un acord de lloguer amb la propietat del cinema per a cinc anys amb opció a renovació. Aquesta empresa ja gestiona actualment altres cinemes a Sant Cugat del Vallès i a Puerto Banús (Marbella-Màlaga).

Durant aquests mesos la nova direcció ha realitzat diversos treballs per a la millora de l’equipament i l’actualització dels equips tècnics de les tres sales. També s’han realitzat campanyes per incentivar l’activitat creant, entre altres, targetes de fidelització que garanteixen als seus usuaris un preu fix de les sessions durant tot l’any.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/07/2024

Relacionades per entitat