L’arribada dels Reis mags a Palamós comptarà enguany amb un destacat acte de benvinguda dels Patges Reials

Enguany Palamós prepara un acte molt especial, ple de llum, màgia i música mitjançant el qual poder donar la benvinguda als patges reials.

La benvinguda màgica als Patges Reials a Palamós és organitzada per l’Ajuntament de Palamós amb la col•laboració de Fecotur, i tindrà lloc la tarda del divendres 3 de gener, de les 17 a 21:30 h.

La proposta s’iniciarà amb una cercavila amb batucada, mitjançant la qual s’acompanyarà als Patges Reials des de la plaça Sant Pere (zona de La Planassa) fins a la plaça Murada i la plaça de l’Església, i que passarà pels carrers de Tauler i Servià, Major, plaça dels Arbres, carrer de Dídac Garrell, Onze de Setembre, Nou, Roda i plaça de la Vila.

Un cop allà i a partir de les 17:45 h, un campament reial molt especial amb haimes i ple de llum, jocs i sorpreses, permetrà a les nenes i els nens de Palamós, interactuar, jugar i explicar als patges reials els seus desitjos.

Els infants que ho vulguin, decoraran una bossa de paper per posar una llum a dins i col•locar davant la seva finestra i així indicar a SSMM quines són les cases de Palamós on hi ha infants que esperen el seu regal. En el campament també s’oferiran les targetes per participar en les activitats que s’organitzen a les Patgeolimpíades del dia 4.

Precisament les Patgeolimpíades formen part també de les propostes organitzades al municipi al voltant de les festivitats de Nadal i Reis, que tindran lloc els dies 3 i 4 de gener, de 16:30 a 19:30 h, al parc municipal de l’Arbreda.

Fins al diumenge 5 de desembre, amb l’arribada dels Reis d’orient, Palamós també organitzarà el parc infantil “Nadal Jove”, amb tallers, jocs i diferents atraccions, que es durà a terme els dies 27, 28 i 29 de desembre, de 17 a 20 h, a la nau polivalent dels 50 metres (pl. del Suro).

Palamós celebrarà l’arribada de Ses Majestats els Reis d’Orient, el dia 5 de gener a partir de les 18 h, al port pesquer. Els Reis arribaran per mar com és habitual on els nens i nenes de Palamós els estaran esperant, mentre berenen una xocolata calenta.

A partir de les 19 h, la cavalcada dels Reis Mags començarà des de Sant Joan i arribarà fins al teatre La Gorga on, a partir de les 20 h, es farà la tradicional salutació de Ses Majestats a tots els infants.

Un ampli calendari d’activitats
De les activitats que es realitzen aquests dies a Palamós al voltant de la festivitat de Nadal i Reis es destaca també, aquest proper dissabte 21 de desembre, la Fira Fet a Casa de l’Ateneu; el Taller de cuina per a famílies a l’Espai del Peix o la Quina nadalenca de l’Escola Vedruna.

Dimarts 24 de desembre hi haurà la Festa del Tió a la plaça dels Arbres, a les 17 h, amb un taller de pals i cagada del Tió a càrrec de Fefe i cia. Els dies 28, 29 i 30 desembre tindrà lloc la representació al teatre La Gorga de l’obra Els Pastorets dels Showboys.

El dissabte 28 s’iniciarà a les 10:30 h amb la 4a Nedada popular “Sansiswim” a la platja de La Fosca; i a les 12 h el Joc de cluedo en viu a la Nau dels 50 metres.

La Biblioteca Lluís Barceló i Bou i el Museu de la Pesca amplien també el seu programa d’activitats durant el període nadalenc oferint activitats i exposicions de la temàtica per a tota la família, com l’exposició a la biblioteca “Descobreix quin conte amaga el calendari d’Advent” o el joc de pistes “Nadal al museu” dins l’equipament del Museu de la Pesca.

Fecotur també ha organitzat un Carrilet de Nadal amb recorregut pels carrers de Palamós i amb la presència de personatges Disney, que es durà a terme del 20 de desembre al 5 de gener.

L’App ‘Palamós’ ofereix la possibilitat de consultar tota aquesta agenda d’activitats nadalenques en format digital. D’aquesta manera, els usuaris a través del seu telèfon mòbil poden consultar, sempre que ho desitgin, les activitats de Nadal a través de l’aplicació gratuïta de l’Ajuntament.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/07/2024

Relacionades per entitat