L’Arxiu municipal inicia una campanya de digitalització de fotografies de Sant Joan de Palamós provinents de col•leccions de particulars

Aquest any 2017 fa 75 anys de l’agregació del municipi de Sant Joan a Palamós. Amb motiu d’aquesta efemèride el Servei d’Arxiu ha iniciat una feina de documentació de l’evolució del municipi que té com a eix principal la imatge fotogràfica.

És per això que s’inicia una campanya de digitalització de fotografies de Sant Joan de Palamós provinents de col•leccions de particulars, que tindrà lloc entre el 5 i el 21 de juny.

El lloc de recollida d’imatges és la Biblioteca “El Caliu” de Sant Joan, que està oberta al públic de 17 a 19 h de la tarda.

Les imatges es podran deixar als responsables de la Biblioteca “El Caliu” i, posteriorment, el Servei d’Arxiu les digitalitzarà a Casa Montaner i, un cop realitzat aquest procés, seran retornades a “El Caliu” on es podran recollir per part dels seus propietaris.

Es poden portar imatges que facin referència a persones, famílies, esdeveniments i llocs de Sant de Palamós que s’hagin realitzat fins a finals del s.XX.

Aquesta feina de documentació es realitza amb la col•laboració de l’Associació Cultural El Caliu de Sant Joan i de l’Associació de Veïns de Sant Joan.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp