L’Associació Carnaval Palamós obté el concurs que atorga la subvenció per a l’organització de la festa del carnestoltes de 2018 i 2019 a la vila

L’Associació Carnaval Palamós ha estat la guanyadora del procés de concurs públic d’atorgament de subvenció per a l’organització de la festa del carnestoltes a la vila, que ha realitzat l’Ajuntament de Palamós i en el qual només s’hi ha presentat la sol•licitud d’aquesta associació del municipi que compleix plenament tots els criteris requerits.

Precisament l’Associació Carnaval Palamós ha estat històricament responsable de l’organització del carnaval palamosí, concretament des de l’any 1987 (tot i que ja ho havien fet els tres anys anteriors però com a Comissió del Carnaval) i fins a 2017.

L’any passat l’Ajuntament de Palamós, davant el fet que hi havia més d’una entitat en disposició d’organitzar el carnaval, va obrir per primera vegada aquest concurs públic que finalment va ser adjudicat a l’entitat Som Carnaval entitat responsable de l’organització del Carnaval de 2017.

Per segon any consecutiu l’Ajuntament de Palamós ha posat en marxa un concurs públic per a la convocatòria de subvenció vinculada a l’organització del Carnaval a la vila, donant oportunitat, un cop més, a totes les entitats que ho desitgen a poder presentar sol•licitud.

Període de dos anys amb una aportació de 58.000 €
El passat 1 de setembre va finalitzar el termini per a la presentació de sol•licituds d’aquesta segona convocatòria d’adjudicació de subvenció, en aquesta ocasió per un període de dos anys, 2018 i 2019, aprovada pel Ple en data 11 de juliol i dotada amb un total de 58.000 € per als dos anys.

Un cop finalitzat el termini de presentació de sol•licituds, on només hi va optar l’Associació Carnaval Palamós, la comissió de valoració es va reunir per validar la proposta presentada, determinant que aquesta entitat complia amb tots els criteris requerits.

En aquests moments s’està elaborant la proposta d’adjudicació de la subvenció a l’Associació Carnaval Palamós per a l’organització dels Carnavals 2018 i 2019, document el qual es portarà a aprovació en el proper Ple municipal que tindrà lloc el dia 10 d’octubre.

Des de l’Ajuntament de Palamós es valora molt positivament la vinculació del teixit social de la vila a l’organització del Carnaval del municipi, on l’administració local s’aboca en cada edició, donant suport amb recursos humans i econòmics, així com en els espais i les infraestructures de què disposa.

D’aquesta manera l’Ajuntament de Palamós segueix apostant per l’organització de la festa del carnaval mitjançant la participació directa d’una entitat local, com s’ha fet fins ara, i demostrant que aquesta fórmula esdevé la més participada.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp