L’Associació de la Gent Gran de Palamós estrenarà la seva nova llar el dia de Sant Jordi

La nova llar de l’Associació de la Gent Gran de Palamós serà tota una realitat el proper dimecres 23 d’abril, diada de Sant Jordi, un cop enllestides les tasques de condicionament d’interiors que actualment estan realitzant operaris de la Brigada municipal i que es basen, principalment, en la retirada d’envans i la redistribució d’espais.

Aquest matí (04/04/14) el Ple municipal ha aprovat per unanimitat l’acord d’arrendament que, posteriorment, l’alcaldessa de Palamós i els representants de l’immoble, la Fundació Catalunya–La Pedrera, han rubricat en un contracte, que estableix el lloguer de l’espai per a 5 anys, prorrogables, i amb un cost mensuals de 597,59 € més IVA.

Relleu per a l’actual seu amb 25 anys d’antiguitat
Els nous locals, ubicats a l’avinguda del President Macià, 7, permetran donar relleu a l’actual seu, ubicada al primer pis de les Galeries Carme, al carrer de Dídac Garrell.

Aquest espai té uns 25 anys d’antiguitat i per a la seva distribució diàfana no permet realitzar activitats simultànies, amb la qual cosa l’Associació de la Gent Gran, actualment amb un miler d’associats, ha vist retallada la possibilitat d’ampliar propostes per als seus usuaris.

Nou espai de 700 m² molt ben condicionats
El nou espai ja va acollir fins fa uns anys l’antiga seu del club de gent gran Sant Jordi que gestionava a la vila Caixa Catalunya. L’immoble doncs ja es va estructurar pensant en aquesta funció i, per tant, reuneix les condicions bàsiques per al desenvolupament d’aquesta activitat.

La nova llar de la gent gran està dividida en dos espais situats en planta primera i segona, amb una superfície global d’uns 700 m² construïts, als quals se’ls suma una terrassa descoberta de 400 m².

Cal destacar que el nou equipament compta amb ascensor, espai d’oficina per a l’associació, així com sales per a la realització d’activitats. Dins les tasques de redistribució que realitza la Brigada municipal als nous locals cal destacar la ubicació d’un nou espai de bar amb el qual no contava l’equipament.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

24/07/2024

Relacionades per entitat