L’Associació de la Gent Gran de Palamós homenatja els seus socis de 85 anys

El passat diumenge 1 de maig l’Associació de la Gent Gran de Palamós va celebrar una de les festes més populars del seu calendari d’activitats.

Es tracta de l’homenatge que aquesta entitat realitza cada any als seus socis de 85 anys. En aquesta ocasió un total de 22 persones van ser homenatjats en un acte festiu que va tenir lloc a la nau polivalent dels 50 metres, ubicada a la plaça del Suro, i amb l’assistència d’unes 260 persones.

Els socis de l’entitat de 85 anys varen rebre plaques commemoratives, així com diferents regals i rams de flors. Uns guardons que varen lliurar el president de l’Associació de la Gent Gran de Palamós, Josep M. Serra; l’alcalde de Palamós, Lluís Puig. L’acte va seguir amb els parlaments de les autoritats i dels responsables de l’entitat.

La festa d’homenatge es va completar amb un dinar i, posteriorment, amb un ball amenitzat amb música en viu.

L’Associació de la Gent Gran de Palamós
L’Associació de la Gent Gran de Palamós compta en l’actualitat amb més de 650 socis. La junta rectora de la llar segueix potenciant les activitats lúdiques, culturals i educatives que es programen a la llar durant l’any. D’aquesta manera els seus socis poden gaudir d’activitats tan diverses com els balls de saló, les excursions, els tallers i els cursos que s’hi organitzen.

Ara fa dos anys aquesta entitat va estrenar la nova seu de la seva llar, que va quedar ubicada a l’avinguda del President Macià, 7.

El nou equipament està dividit en dos espais situats en planta primera i segona, amb una superfície global d’uns 700 m² construïts, als quals se’ls suma una terrassa descoberta de 400 m². La nova llar compta amb ascensor, espai d’oficina per a l’associació, així com sales per a la realització d’activitats.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/04/2024

Relacionades per entitat