L’Associació Lúdica del Barri de Mas Guàrdies visita alguns dels equipaments culturals i patrimonials del municipi

Una quinzena d’integrants de l’Associació Lúdica del Barri de Mas Guàrdies, va realitzar, el dijous passat, la visita guiada a alguns dels equipaments culturals i patrimonials de Palamós.

Aquesta entitat va sol•licitar a l’Ajuntament de Palamós l’organització d’aquesta activitat amb l’objectiu de fomentar el coneixement del municipi entre les persones integrants de l’entitat que, per diverses raons, no havien pogut fer aquesta aproximació.

Visita guiada als equipaments culturals i patrimonials
L’activitat de visites guiades va ser organitzada per l’Àrea municipal d’Acció Social i Ciutadania amb la col•laboració del Museu de la Pesca i va permetre conèixer la història del castell de Sant Esteve de Mar, dels elements patrimonials ubicats al parc del Convent dels Agustins o bé l’exposició o les activitats que es generen en equipaments culturals com el de la Capella del Carme.

Aquesta visita al municipi va acabar amb una recepció que l’alcalde de Palamós i la regidora d’Acció Social i Ciutadania van oferir a l’entitat a la Sala Noble de l’Ajuntament.

L’Associació Lúdica del Barri té com a objectiu la dinamització de l’àmbit de Mas Guàrdies amb activitats socio-culturals que s’organitzen durant l’any en aquest barri palamosí.

Entre altres activitats que organitza aquesta entitat es destaquen les festes populars de la Castanyada, de Nadal o d’estiu que tenen lloc als carrers i places d’aquest àmbit; o bé els tallers de memòria, de costura o les activitats lúdiques que cada setmana s’organitzen a l’espai polivalent de Mas Guàrdies.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/04/2024

Relacionades per entitat