L’avinguda del President Francesc Macià es tallarà a la circulació aquesta setmana amb motiu de la canalització de nous col•lectors d’aigües plujanes

Aquesta tarda a partir de les 15 h, es procedirà al tancament a la circulació de l’avinguda del President Francesc Macià, a l’altura del carrer Alba. Aquest tall s’allargarà fins el proper divendres 14 de febrer, cada dia, de 8 del matí a les 18 h de la tarda.

La restricció de la circulació de vehicles en aquest àmbit és motivada per les feines de canalització de nous col•lectors d’aigües plujanes, concretament dos tubs de 80 centímetres de diàmetres, que travessen aquesta avinguda a través del carrer de la Mercè, connectant els carrers de Santa Marta i el carrer de López Puigcerver, dins el projecte de millora integral d’una part de l’àmbit de l’Eixample que actualment s’està executant.

El volum de les feines que cal fer, amb moviment de terres i la utilització de maquinària pesant, fa del tot imprescindible tallar aquest vial durant els propers quatre dies.

Durant aquest període els vehicles podran circular pel primer tram de l’avinguda del President Francesc Macià, però només per accedir al carrer d’Orient, direcció al passeig del Mar; o bé fins al carrer Alba, per on es podrà connectar amb el carrer de Santa Bàrbara per on es podrà tornar a enllaçar més endavant amb l’avinguda del President Francesc Macià, o bé per anar direcció a la zona de l’Eixample i l’avinguda de Catalunya.

El projecte integral que s’executa a l’Eixample inclou la urbanització dels carrers amb noves voreres i paviment d’asfalt, i afecta l’espai delimitat pels carrers Indústria, Carmel, Enric Vincke i l’avinguda del President Francesc Macià, incloent-hi també tots els trams de carrers interiors d’aquest perímetre.

També s’incideix en l’abastament d’aigua, reemplaçant la xarxa de sanejament per un sistema de recol•lecció separatiu; la modernització de la senyalització horitzontal i vertical, la ubicació d’alguns punts de nou enllumenat públic, així com de mobiliari urbà. El pressupost d’aquestes obres és de 734.600 €.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/07/2024

Relacionades per entitat