L’economista Xavier Sala-i-Martín; i els psicòlegs Pep Marí i Marc Masip, ponents de les Jornades d’Educació i Família que demà inicien la 17a edició

Demà dijous 5 de març s’iniciarà la 17a edició de les Jornades d’Educació i Família de Palamós, organitzades des del Departament de Joventut de l’Ajuntament de Palamós i incloses dins el projecte de Ciutat Educadora que fomenta el municipi.

L’activitat té com a objectiu informar sobre tots aquells temes d’interès per a les famílies i relacionats amb l’educació dels fills, i és adreçada principalment als pares i mares, educadors, i a les persones interessades en l’educació dels joves.

Aquesta edició compta amb tres conferències que tindran lloc durant els propers tres dijous d’aquest mes de març al teatre La Gorga, totes es programen a les 21 h, i aniran a càrrec de l’economista Xavier Sala-i-Martín; i els psicòlegs Pep Marí i Marc Masip.

Entrades al web de La Gorga
Les tres xerrades programades són totalment gratuïtes però les persones interessades en assistir-hi hauran de fer la reserva de les entrades prèviament, ja sigui de manera online a través del web de La Gorga, a lagorga.cat, o de manera presencial anticipadament a les oficines de l’Àrea de Cultura (edifici del teatre La Gorga).

“Ser només pares”, 5 de març
La primera conferència tindrà lloc demà dijous 5 de març i anirà a càrrec del psicòleg esportiu Pep Marí que, sota el títol “Ser només pares”, exposarà tècniques perquè els pares puguin contribuir a l’èxit del programa esportiu del seu fill/a, evitant adoptar altres rols com el d’entrenador o representant.

“El sistema educatiu de la quarta revolució industrial”, 12 de març
L’economista de renom mundial Xavier Sala-i-Martín impartirà la segona conferència de les jornades, el dijous 12 de març. Sala-i-Martín és un professor amb experiència capaç de transmetre idees complexes en un format fàcil d’entendre i utilitzant exemples acolorits i un llenguatge entretingut. Amb una reputació de presentacions humorístiques i esclaridores, a Palamós parlarà sobre “el sistema educatiu de la quarta revolució industrial”.

“Addicció a pantalles, l’heroïna del segle XXI”, 19 de març
El psicòleg i expert en addiccions a les noves tecnologies, Marc Masip, tancarà el dijous 19 de març la 17ª edició de les Jornades d’Educació i Família de Palamós.

El Sr. Masip argumentarà els motius pels quals anomenem “epidèmia a escala mundial” quan parlem de les addiccions a les pantalles. A partir del que ell anomena “dieta digital”, donarà pistes, pautes i recomanacions a pares i educadors sobre com actuar amb els nens/es i adolescents que presenten aquest problema.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/07/2024

Relacionades per entitat