L’equip de la síndica de greuges de Catalunya serà dilluns vinent a Palamós

L’equip de la síndica de greuges de Catalunya, Esther Giménez-Salinas, visitarà Palamós el proper dilluns 6 de febrer. L’objectiu és el d’atendre directament les queixes i les consultes dels palamosins i les palamosines.

L’atenció personalitzada es realitzarà als locals municipals de les galeries Carme (c/ de Dícac Garrell i Tauler, 10, 1r pis).

L’objectiu de la visita de l’equip de la síndica de greuges de Catalunya, és divulgar i apropar la institució a les persones i, a la vegada, oferir-los la possibilitat de presentar amb més facilitat, queixes o fer consultes sobre les administracions així com les empreses que presten serveis d’interès general (llum, aigua, gas, etc.).

Tots els palamosins i totes les palamosines que vulguin fer consultes o presentar queixes, poden concertar l’entrevista trucant prèviament al telèfon: 900 124 124, fent reserva al web: https://visita.sindic.cat o enviant un missatge a l’adreça electrònica: citaprevia@sindic.cat

Aquesta és una activitat que durant l’any es realitza a diversos municipis de tot Catalunya, i esdevé una oportunitat per a l’equip de la síndica de conèixer de primera mà les problemàtiques de la població i mantenir un contacte més directe amb les persones.

La Sindicatura Municipal de Greuges de Palamós
El mes d’abril de l’any passat la palamosina Fina Camós va prendre possessió del càrrec com a primera síndica del municipi, donant relleu a David Sagrera, que tancava cinc anys de mandat en aquesta institució local.

La sindicatura palamosina va ser creada l’any 2004, amb Jordi Sistach al capdavant, que d’aquesta manera es convertia en el primer síndic del municipi.

Aquesta institució té com a principal funció defensar els drets fonamentals i les llibertats públiques dels palamosins. L’oficina de la Sindicatura Municipal de Greuges de Palamós, està situada al carrer de Mauri Vilar, 17, telèfon 972 60 09 73, amb el correu electrònic: sindicaturadegreuges@palamos.cat. L’horari d’atenció al públic de l’oficina és de dilluns a divendres de 10 a 13 h.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat