Les activitats per a infants que tenen lloc a la platja Gran, element destacat de l’àmplia oferta turística de Palamós

L’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Palamós programa cada estiu les activitats gratuïtes que tenen lloc a l’Àrea Activa, ubicada en el bell mig de la platja Gran de Palamós.

Cada dia, des de l’1 de juliol al 31 d’agost, tenen lloc el conjunt de propostes que es programen en horari de matí i tarda, de 10:30 a 13:30 h i de 17:00 a 18:30 h.

Cal destacar de manera especial l’oferta pensada per als més menuts, que compta amb molta participació durant tot l’estiu aprofitant el ventall d’activitats que es programen durant la setmana, com els tallers, amb la confecció d’un Libdup o l’activitat de maquillatge; els jocs a la platja o el servei de biblioplatja.

Enguany, a causa de les mesures sanitàries vigents, l’aforament és d’un màxim de 10 participants per torn, i cada torn té una durada aproximada de 20 minuts. Per a poder participar-hi cal que les famílies facin les inscripcions prèviament a la mateixa Àrea Activa.

Gimnàstica suau i activitats saludables
Aquesta proposta es complementa amb la gimnàstica suau i altres activitats saludables, que es realitzen a la platja i que en aquest cas són pensades per a totes les edats.

Cada matí de 09.30 a 10.30 h tenen lloc aquestes activitats dividides de la següent manera: els dilluns i divendres es realitzen les classes de zumba a ritme de salsa, cúmbia o hip-hop. Els dimarts i dijous és el torn de l’activitat d’aquagym; els dimecres aeròbic gap; dissabtes hit tono, i els diumenges es tanca la setmana amb les classes funcionals d’estiraments.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat