Les empreses i autònoms de Palamós ja poden sol·licitar a l’Ajuntament els nous ajuts econòmics per la Covid-19

L’Ajuntament de Palamós aportarà un total de 180.000 € al gruix de negocis del municipi que el gener passat varen haver de cessar la seva activitat econòmica, afectats pel decret de tancament que va establir la Generalitat de Catalunya.

Un cop s’ha consensuat a la Junta de Portaveus, aquest dimecres al matí l’Àrea municipal de Promoció Econòmica ha fet pública la convocatòria d’aquests nous ajuts amb la qual s’inicia el procés de sol·licitud, per tal que els propietaris d’aquests negocis que ho desitgin, puguin demanar les aportacions econòmiques.

Aquesta és la tercera convocatòria d’ajudes directes que executa l’Ajuntament de Palamós al sector empresarial del municipi i vinculat a la crisi econòmica ocasionada per la pandèmia.

En aquesta ocasió, l’aportació econòmica municipal serà de 600 € i s’hi podran beneficiar les empreses de restauració, oci nocturn, comerç minorista no essencial, agències de viatge, equipaments esportius i culturals, centres de lleure infantil i activitats extraescolars, així com empreses que es van veure obligades a tancar afectades per la Resolució SLT/1/2021 de 4 de gener de 2021. Aquesta ajuda serà compatible amb qualsevol altra subvenció o ajut concedit per altres administracions o ens públics o privats.

El termini de presentacions de sol·licituds es pot fer a partir del proper dilluns 14 de juny i s’allargarà fins al 15 de juliol i, durant aquest període, totes les empreses i autònoms de Palamós que encaixen en aquest nou paquet d’ajudes podran fer-ne la petició.

La consulta de les bases així com la tramitació de les sol·licituds de subvencions es podrà fer de manera senzilla a la seu electrònica (https://seu.palamos.cat), i només caldrà omplir els formularis que s’han preparat per a aquesta convocatòria, adjuntant la documentació necessària.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp