Les Jornades d’Educació i Família obtenen un nou èxit de participació en la seva onzena edició

Ahir dijous 27 de març, el teatre auditori La Gorga va acollir la darrera sessió de les conferències incloses enguany en les onzenes Jornades d’Educació i Família que, totalment gratuïtes, organitza cada any el Departament de Joventut de l’Ajuntament de Palamós dins projecte municipal de Ciutat Educadora.

Aquesta darrera sessió va ser a càrrec del filòsof i periodista, Carles Capdevila, que va omplir el teatre La Gorga tot analitzant les obsessions i les dèries dels pares, i la seva relació amb l’escola. Mitjançant aquestes reflexions Capdevila va fer una crida a la necessitat de posar sentit de l’humor a cada etapa, tot demostrant que educar és possible.

Més de 450 assistents
Seguint la tendència dels darrers anys les Jornades d’Educació i Família han obtingut un alt nombre de públic assistent. Un total de 452 persones han passat aquests dies per La Gorga per tal de seguir les tres conferències organitzades enguany amb motiu de les onzenes Jornades d’Educació i Família.

Les conferències programades enguany han comptat amb la participació del doctor en filosofia i teologia, Francesc Torralba, que va realitzar la primera conferència el dia 13 de març; el del psicòleg, Ferran Salmurri (19 de març); i el del filòsof i periodista, Carles Capdevila (27 de març), que ha tancat la darrera de les tres conferències programades.

Taller d’orientació sobre xarxes socials
A banda, i com ja es va estrenar l’any passat, les Jornades han incorporat la realització d’un taller per a orientar als pares sobre l’ús i configuració de les xarxes socials en general i sobre el Facebook de manera pràctica.

Aquest taller, que va tenir lloc el passat 19 de març, va impartir coneixements bàsics en conceptes com els de la creació d’un compte i perfil a Facebook; la cerca i acceptació d’amistat, la publicació entrades, o la creació d’àlbums.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat