Les obres de la plaça dels Comtes de Palamós a bon ritme

Els treballs de millora de la plaça dels Comtes de Palamós, situada entre els barris de la Platja i de l’Eixample, segueixen a molt bon ritme.

L’actuació es va iniciar durant la primera setmana d’aquest mes, i ja ha executat l’enderrocament d’algunes seccions del mur que separa la plaça de l’avinguda del President F. Macià, amb l’objectiu de reduir la seva alçada per tal de fer la plaça més visible des del carrer i no aïllar-la del conjunt.

Actualment ja s’han retirat els encofrats d’una part dels nous bancs que aniran ubicats en aquest mur i per als quals s’ha previst tres tipologies de seients. Hi haurà un tram purament de formigó, un amb el seient de fusta i un altre amb fusta i respatller. Precisament en els propers dies es començaran a instal•lar aquests elements.

A més, a la zona de l’escenari, situat just al centre del mur, s’hi col•locarà una barana metàl•lica per evitar caigudes.

El bon ritme de les obres també ha permès realitzar la millora del paviment de sauló de la plaça, sota la superfície del qual si ha soterrat una malla mitjançant la qual poder evitar que brotin les herbes i, així, reduir els costos de manteniment.

Les obres també inclouen la substitució de l’actual enllumenat de la plaça, unes tasques que s’han iniciat ara en paral•lel a la construcció dels bancs. Les sis lluminàries de les columnes annexes al mur se substitueixen per unes de 25 w tipus led regulables per a reduir la seva intensitat a mitjanit.

El projecte de millora de la plaça dels Comtes tenen un cost de 29.000 euros. Tot fa preveure que amb aquest ritme d’execució les obres puguin estar totalment enllestides en un termini màxim de quinze dies.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat