Les platges de Palamós tornen a comptar amb informadors per a reforçar les mesures de seguretat i prevenció de la COVID-19

Palamós torna a comptar, i per segon any consecutiu, amb la presència d’informadors a les platges, amb l’objectiu de poder reforçar i conscienciar els usuaris d’aquests espais litorals, de les mesures de seguretat i prevenció de la COVID-19.

Es tracta de 4 informadors/es que han estat contractats per l’Ajuntament de Palamós, que realitzen aquesta tasca informativa i de control, principalment a les platges Gran de Palamós i La Fosca, que concentren una gran afluència d’usuaris.

El període d’activitat dels informadors/es, es va iniciar el passat dissabte 3 de juliol i s’allargarà fins a final d’agost, unes dates que coincideixen amb el període de màxima ocupació i ús dels espais litorals al municipi.

Les funcions bàsiques d’aquests informadors/es, són les de vigilar i donar suport al compliment de la normativa a les zones de bany de les platges, recordant els protocols de seguretat i higiene que els usuaris d’aquests espais litorals hauran d’aplicar per evitar possibles contagis.

També tenen cura dels accessos a les platges i de les zones de dutxes i rentapeus, que en aquest cas cal que s’utilitzin mantenint la distància respecte a la resta de persones que esperen el torn, evitant així grans aglomeracions.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp