L’Esbart Ciutat Comtal presenta diumenge a La Gorga l’espectacle “(Re)Creació”, que inclou la peça “Coses de Palamós” amb música Marc Timón

Diumenge vinent 19 de desembre, el teatre La Gorga acollirà la representació del muntatge de dansa tradicional “(Re)Creació”, a càrrec de l’Esbart Ciutat Comtal, dirigit per M. Teresa Agustí.

Aquest espectacle és organitzat per l’Agrupació Sardanista Costa Brava, i tindrà lloc a partir de les 18 h. El preu de l’entrada general és de 12 euros, i de 5 per als socis de l’Agrupació Sardanista Costa Brava, i es poden adquirir al web lagorga.cat.

(Re)Creació és el resultat d’anys, de l’evolució de la vida i el treball del grup amb una proposta artística variada i original on es barregen coreografies clàssiques amb altres de més actuals.

El muntatge és pensat com una composició poètica en la qual emanen els sentiments a través de la dansa. Es tracta d’un conjunt expressiu amb una composició d’imatges, gestos i moviments amb la voluntat de comunicar i fer sentir les emocions que fonamenten la nostra existència.

Cal destacar que el programa d’aquest espectacle inclou la interpretació per primera vegada a Palamós de la coreografia “Coses de Palamós”, que l’Esbart Ciutat Comtal va estrenar a la Sala Ovidi Montllor del Mercat de les Flors l’any 2016 amb coreografia de Lluís Calduch, i música del reconegut compositor i director d’orquestra de Castelló d’Empúries, Marc Timón.

Timón, que resideix gran part de l’any a Los Angeles, és autor de diverses bandes sonores de pel•lícules de Hollywood. També va ser director convidat del Palau de la Música Catalana de la temporada 20/21, i recentment ha compost i dirigit l’obra “Magníficat”, estrenada amb motiu de la il•luminació de l’estrella que corona la torre de Maria de la Sagrada Família.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp