L’escenari del passeig del Mar acollirà dissabte, el darrer dels concerts inclosos dins l’activitat musical Els barris estan de festa

Aquest dissabte 26 d’agost, es tancarà l’actual edició de l’activitat Els barris estan de festa, amb el darrer dels concerts programats aquest estiu i que en aquest cas tindrà lloc a l’escenari del passeig del Mar, a partir de les 20:30 h.

En aquest cas l’actuació serà a càrrec del grup d’havaneres Norai, que amenitzarà la nit amb temes molt populars del seu ampli repertori de música marinera.

Durant quatre dissabtes, repartits entre els mesos de juliol i agost, Palamós ha dut a terme aquests concerts gratuïts i amb música en directe, en una iniciativa que s’organitza, des de 2018, de la mà de l’entitat local AMS Club de Fans 60’s, 70’s i 80’s, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Palamós.

Prop de 800 persones ja han gaudit d’aquesta programació musical, amb activitats que han tingut lloc a les places de Mossèn Gumersind, de Vila-romà, i del Suro.

L’objectiu d’aquesta proposta lúdica i musical és descentralitzar les activitats que se celebren a Palamós i oferir a diferents indrets del municipi, principalment places, una nit de concert a l’estiu amb música en directe.

El programa d’actuacions d’aquest any ha comptat amb la participació de diverses formacions musicals, com el grup DCB, que el 8 de juliol va realitzar un concert a la plaça del Mossèn Gumersind Vilagran, a Sant Joan; el grup Nou Trànsit, que el 29 de juliol va actuar a la plaça Vila-romà, al barri d’Es Pla; i el grup Ciclón que el passat 12 d’agost va amenitzar amb la seva música el concert que va tenir lloc a la plaça del Suro, situada a la zona de l’Eixample palamosí.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp