L’espai de barraques iniciarà divendres la seva activitat de concerts amb motiu de la Festa Major de Palamós

El proper divendres 22 de juny, el Departament de Joventut de l’Ajuntament de Palamós i la Comissió de Barraques, obriran una nova edició de la Festa Major Jove.

Aquesta activitat, la de Barraques, que esdevé la proposta jove per excel•lència del programa de la Festa Major de Palamós, tindrà lloc un any més a la platja Gran de Palamós, al costat de l’espai que ocupen les atraccions de fira muntades a l’aparcament de la platja.

HOTEL COCHAMBRE SUBSTITUIRÀ DI-VERSONES
Finalment l’orquestra Di-Versones no podrà participar en el programa de concerts de Barraques tal i com estava previst, amb una actuació fixada pel dia de Sant Joan, 24 de juny. Aquesta formació musical ha suspès momentàniament la seva gira de 2012 amb motiu de problemes de salut de l‘entorn directe d’aquest grup.

En substitució de Di-Versiones actuaran a partir de les 23 h els Hotel Cochambre amb un concert en què s’uneixen la música i humor s’uneixen a parts iguals, cap espectador pot quedar indiferent. Més d’un miler d’actuacions avalen aquest grup català que va veure la llum per primera vegada ara fa dotze anys a la sala Biquini de Barcelona.

ELS GRUPS PARTICIPANTS
A banda d’Hotel Cochambre el cartell de la Festa Major Jove compta amb un ampli ventall de formacions musicals com: Los Chikos del Maíz, The Kluba, L’Exèrcit d’Alliberament Musical (divendres 22 a les 23 h); Sabor de Gràcia, The Covers Band, The happy Coliflowers (dissabte 23 a les 23 h), Hotel Cochambre, As You Want, Bipolar (diumenge 24 a les 23 h), i finalment Eina, Insanity, i Pocatraça Blues (dilluns 25 a les 23 h).

NOU ENTIATS LOCALS QUE GESTIONARAN ELS ESPAIS DE BARRAQUES
Per aquesta nova edició el recinte de Barraques comptarà amb la presència de nou entitats locals, que gestionaran el seu propi espai: Ateneu Palamós, el Club Alpí Palamós, el Club de Rem, l’Associació Esportiva Palamós, l’Associació Atlètica Palamós; l’Agrupació Escolta Palamós, l’entitat Show Boys, la Penya Sport i la coordinadora Sos Richi

SOS RICHI
Enguany el benefici de la venda de gots de plàstic per a les consumicions que es realitzen al recinte de Barraques es destinarà íntegrament a la coordinadora Sos Richi que recull fons econòmics per a poder fer front al tractament mèdic de l’infant palamosí de 6 anys, Ricard García, “Richi”, afectat per un tumor cerebral anomenat medul•loblastoma, un dels tumors malignes pediàtrics més agressius que existeix i per al qual es tracta actualment en un hospital dels Estats Units.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat