L’Espai del Peix, a Palamós, fomentarà la marca de garantia Productes de l’Empordà

Avui dimarts dia 8 de març, l’Espai del Peix, a Palamós, ha acollit l’acte de signatura del conveni que acorda l’ús dels productes de la marca de garantia Productes de l’Empordà a l’Espai del Peix. La marca de garantia Productes de l’Empordà està formada per set productes: l’Arròs de Pals, la Botifarra dolça, els Brunyols de l’Empordà, la Ceba de Figueres, la poma de relleno de Vilabertran, el recuit i recuit de drap i la Gamba de Palamós.

Aquest acte ha estat presidit per l’alcalde de Palamós i president de la Fundació Promediterrània, Lluís Puig; acompanyat pel president del Consell Comarcal del Baix Empordà, Joan Català; i el vicepresident del Consell Comarcal de l’Alt Empordà i representant de la marca de garantia Productes de l’Empordà, Joaquim Felip.

A la formalització de la signatura d’aquest acord també hi han assistit el regidor de Promoció Econòmica, Emili Colls; i el regidor de Cultura i Patrimoni, Francesc Subirats.

Promoció conjunta
El conveni establert entre la Fundació Promediterrània i els consells comarcals de l’Alt i el Baix Empordà, destaca la importància de la col•laboració conjunta entre les tres entitats per difondre la marca de garantia Productes de l’Empordà i de poder-ho fer en un equipament tan emblemàtic com és l’Espai del Peix, a Palamós.

En aquest sentit els tallers que s’organitzin podran incloure la difusió dels valors de territori que aporta la marca de garantia Productes de l’Empordà i, al mateix temps, els Consells Comarcals empordanesos fomentaran la promoció del’equipament palamosí.

La marca de garantia Productes de l’Empordà és gestionada pels consells comarcals de l’Alt i el Baix Empordà i un conjunt de productors i té l’objectiu de personalitzar i reconèixer els productes típics de l’Empordà i promoure la seva comercialització i venda.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/04/2024

Relacionades per entitat