L’Espai del Peix de Palamós serà present aquest cap de setmana a la Fira Mercat de Mercats de Barcelona

L’Espai del Peix de Palamós serà present, per segon any consecutiu, a la Fira Mercat de Mercats, que té lloc durant aquest proper cap de setmana, 19 i 20 d’octubre, a l’avinguda de la Catedral de Barcelona.

Representants i personal d’aquest equipament cultural palamosí es desplaçaran a Barcelona amb l’objectiu de seguir promocionant arreu la cuina del peix i més concretament el de la llotja de Palamós.

Amb aquest interès és prevista l’elaboració de diversos tastets que s’oferiran al públic de la fira, entre els quals es destaquen els fideus rossejats, amanida de pop blanc o les gambetes de Palamós.

Durant els dos dies de la fira, 19 i 20 d’octubre, l’Espai del Peix calcula poder oferir al públic visitant més d’un miler de tastets elaborats amb producte de la llotja palamosina.

Aquesta activitat gastronòmica que realitzarà de l’Espai del Peix tindrà lloc dins l’estand promocional que ubicarà a la Fira Mercat de Mercats, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, on es promocionaran altres productes i propostes culinàries gironines, destacant enguany les rutes d’enologia.

“l’Espai del Peix”
“L’Espai del Peix” és un equipament cultural, docent i social mitjançant el qual es contribueix a donar a conèixer el peix fresc de la costa, a la potenciació del sector pesquer i turístic, així com a la projecció exterior de la vila de Palamós.

En aquest equipament, inaugurat el mes de març de 2011 i ubicat damunt la llotja del port pesquer de Palamós, el visitant viu l’experiència de tot el procés que realitza el producte pesquer, des de la captura del peix, la seva comercialització i manipulació, fins que arriba al plat, amb la finalitat de fomentar una pesca, una cuina i un consum responsables.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat