L’Espai del Peix i el Museu de la Pesca participen en la campanya Som Cultura, que ofereix més de 60 activitats culturals arreu de les comarques gironines

L’Espai del Peix i el Museu de la Pesca se sumen a la campanya de divulgació i promoció Som Cultura, impulsada pel Club de Cultura i Identitat del Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona, i que durant aquest mes de novembre programa més de 60 activitats arreu de les comarques gironines.

Taller de cuina a l’Espai del Peix
Pel que fa a l’Espai del Peix l’activitat prevista tindrà lloc aquest proper dissabte 11 de novembre a les 10.30 h, on es durà a terme un taller de cuina dels plats tradicionals de “Mar i Muntanya”. Durant aquesta sessió es donaran a conèixer els ingredients i els procediments que fan d’aquestes receptes part de l’àmplia cultura gastronòmica del litoral gironí.

El preu del taller és de 10 € i les places son limitades. Les persones interessades a poder participar cal que facin la seva inscripció prèvia al Museu de la Pesca (972 600424 / infomuseu@palamos.cat)

Els museus surten al carrer!
El diumenge 26 de novembre serà el torn per al Museu de la Pesca que serà present a la campanya Som Cultura amb la mostra de la Xarxa de Museus de les Comarques de Girona.

Amb el nom de “Els museus surten al carrer!” aquest dia, a partir de les 10 h, els museus gironins oferiran a la plaça de la Constitució, a Girona, tot un seguit de tallers on es mostraran algunes de les activitats que es fomenten en aquests equipaments culturals. En el cas del Museu de la Pesca s’oferirà un taller de nusos mariners.

Som Cultura
La campanya Som Cultura té l’objectiu de fusionar i potenciar els lligams entre el públic de proximitat i l’àmplia oferta cultural del territori i l’activitat turística de la destinació Costa Brava i Pirineu de Girona.

Des del passat dissabte dia 4, i fins al 26 de novembre, se celebra la segona edició del festival amb més d’una seixantena d’activitats programades, experiències genuïnes i originals, i promocions i descomptes per tal d’ampliar el ventall d’opcions que s’ofereixen al visitant. En l’edició passada, prop de 1.800 persones van participar en la setantena d’activitats que es van programar a la primera edició.

La xarxa del sector cultural gironí
Una cinquantena de membres del Club de Cultura i Identitat, entre museus, ajuntaments, oficines de turisme i empreses del sector cultural gironí, han treballat en xarxa per impulsar les activitats proposades en aquesta edició que tenen lloc a més d’una quarantena de municipis, espais i equipaments culturals de les comarques gironines.

Som Cultura pretén estimular l’interès i el consum cultural tant dels habitants locals com dels visitants; donar a conèixer nous productes mitjançant noves fórmules i llenguatges; sorprendre amb propostes culturals innovadores; reivindicant el patrimoni monumental, artístic i tradicional de les comarques gironines.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp