L’Espai del Peix inicia per Setmana Santa l’activitat “Menja’t el mercat”

El proper dissabte 30 de març i dins les propostes incloses en el pont festiu de Setmana Santa, l’Espai del Peix i el Mercat Municipal cobert de Palamós, inicien una activitat conjunta basada en una visita guiada al mercat i un taller de cuina que té com a objectiu fomentar els productes culinaris i la gastronomia de la zona.

Amb el nom de “Menja’t el mercat” els participants d’aquesta activitat tindran l’oportunitat de viure i participar de manera activa d’una experiència culinària que s’iniciarà a les 10 h al Mercat Municipal de Palamós, on de la mà de professionals restauradors i gastronòmics recorreran les parades coneixent i cercant tots aquells productes que formaran part de la recepta gastronòmica proposada.

Un cop adquirits els ingredients els participants es traslladaran a l’Espai del Peix on de la mà dels cuiners d’aquest equipament elaboraran la recepta i finalment l’acabaran degustant.

ELS QUATRE MENÚS
“Menja’t el mercat” s’iniciarà el proper dissabte dia 30 de març amb l’elaboració d’un saltat de verdures amb pop i botifarra negra, fideus mariners a la cassola i poma farcida amb crema.

La resta de menús de l’activitat seran, per al dia 6 d’abril, l’amanida freda de pop i vegetals, suquet de pescadors i botifarra dolça amb poma; el dia 13 d’abril serà el torn per al platillo de sèpia amb pèsols i mandonguilles, peix farcit al forn i recuit amb fruits vermells.

Finalment el dia 20 d’abril la recepta prevista inclourà amanida de peix amb escabetx, platillo de canana farcida i copa de crema catalana i mousse de xocolata. Totes les receptes estaran acompanyades dels vins del Celler Can Sais (D.O Empordà) i d’un tastet de benvinguda amb cervesa Estrella Inedit.

Les persones interessades en poder participar de la proposta “Menja’t el mercat” cal que reservin plaça al Museu de la Pesca de Palamós (moll pesquer de Palamós s/n) telèfon 972 600 424. Les places són limitades a 20 participants i el cost per persona de cada sessió és de 32 euros.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat