L’Espai del Peix proposa aquest desembre, dues sessions de cuina marinera actual amb maridatge

Aquest mes de desembre l’Espai del Peix presenta dues sessions de show-cookings molt especials, amb la degustació de diverses propostes de cuina marinera actual que seran maridades per a l’ocasió amb vins i cerveses del territori, concretament Vins i Caves Perelada i cerveses Damm.

Per a la realització de les diferents receptes que s’inclouran en aquests show-cookings l’Espai del Peix comptarà amb la participació dels destacats cuiners i xefs del territori: Antoni Izquierdo (restaurant Mas dels Arcs, de Palamós), Quim Casellas, estrella Michelin (restaurant Casamar, de Llafranc), Tomàs Brull (restaurant La Cala Taverna, de Palamós) i Ramon Boquera, cuiner de l’Espai del Peix.

La primera de les sessions tindrà lloc dimarts vinent 14 de desembre, a les 19 h. En aquesta ocasió les receptes seran presentades pels cuiners Antoni Izquierdo, Quim Casellas i Ramon Boquera, que oferiran diversos plats que han ideat, amb un encreuament de diferents estils de cuina marinera.

La vetllada s’iniciarà amb una copa de cava de benvinguda i amb una explicació a càrrec de Vins i Caves Perelada sobre la història del celler i les característiques dels vins seleccionats per al maridatge de cada plat.

D’aquesta manera i en aquesta sessió es podrà degustar: tàrtar d’escamarlans amb el seu caldo, maridat amb vi Indispensable blanc; també gyozas de verdures, gamba blanca i caldo d’escalivats, en aquest cas amb Cigonyes rosat. Aquest show-cooking seguirà amb la paperina de peix gat adobat amb espècies i maionesa de romesco, maridat amb Garriga blanc; platillo de canana, ceba i salsitxes, amb vi Només negre; arròs trufat amb laminat de gamba de Palamós, amb Aires de Garbet; i es tancarà amb unes postres de textures de xocolata maridat amb Garnatxa 12 anys.

La segona sessió, que tindrà lloc el dimarts 21 de desembre, a les 19 h, comptarà amb la participació dels cuiners Quim Casellas, Tomàs Brull i Ramon Boquera, i en aquesta ocasió les propostes culinàries seran maridades amb una àmplia selecció de cerveses Damm.

Els tiquets per a poder assistir a aquests show-cookings de cuina marinera, es poden adquirir al preu de 40 €, per a la primera sessió, i de 30 €, per a la segona, mitjançant la plataforma online del Museu de la Pesca: tickets.museudelapesca.org

Aquesta activitat és organitzada pel Museu de la Pesca amb el suport de Vins i Caves Perelada, Fundació Damm, Diputació de Girona, Club Enogastronomia, i Ports de la Generalitat de Catalunya.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp