L’Espai del Peix rep la visita de l’equip de la pel•lícula “Ismael” que aquests dies es roda a Palamós

L’equip del rodatge de la pel•lícula “Ismael”, encapçalats pel director del film Marcelo Piñeyro, i els actors i actrius Mario Casas, Belén Rueda, Sergi López, Juan Diego Botto i Ella Kweku, van visitar ahir dimecres l’equipament palamosí de l’Espai del Peix.

A l’acte de recepció de l’equip organitzat per l’Ajuntament de Palamós, va comptar també amb una desena de responsables de l’staff tècnic i de producció d’aquest film que durant aquest dies s’està rodant al litoral palamosí.

Els diversos integrants de la delegació de la pel•lícula varen poder conèixer de primera mà el projecte cultural, docent i social de l’Espai del Peix mitjançant el qual es dóna a conèixer el peix fresc de la costa, i es potencia el sector pesquer i turístic del municipi.

L’alcaldessa de Palamós, M. Teresa Ferrés, va encapçalar aquesta recepció de benvinguda i va agrair-los haver escollit Palamós per al rodatge de la pel•lícula.

Els protagonistes d’”Ismael”, Belén Rueda i Mario Casas, també van voler agafar la paraula per agrair l’acolliment que han tingut al municipi, destacant la bellesa dels espais costaners de Palamós. També ho van fer en aquest sentit la resta d’actors, Sergi López, Juan Diego Botto, Ella Kweku i el director Marcelo Piñeyro.

Durant aquests darrers dies d’aquest mes de març i fins a finals de la propera setmana diversos punts del litoral de Palamós acullen la filmació d’una part de la pel•lícula “Ismael” on el seu argument defineix aquest indrets com el poble on resideix el veritable pare d’Ismael, un nen de 10 anys que busca aquest pare amb l’ajuda de la seva àvia. Després de Palamós el rodatge seguirà a Barcelona i Madrid, amb la previsió de poder-se estrenar a les sales de cinema del país a finals d’aquest any 2013.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat