L’Espai Jove de Palamós organitza una xerrada informativa sobre els programes d’educació que s’ofereixen per a poder estudiar a l’estranger

L’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Palamós mitjançant l’Espai Jove organitza aquest mes una activitat informativa sobre la mobilitat internacional adreçada als joves, i després de la xerrada dedicada a les vacances alternatives que va tenir lloc dijous passat, ara en prepara una altra per a poder conèixer els programes d’educació que s’ofereixen per a estudiar a l’estranger.

Aquesta activitat tindrà lloc dijous vinent dia 11, a partir de les 18 h, i de manera telemàtica, via l’Instagram “direct” de l’Espai Jove, i serà a càrrec de tècnics de l’associació La Víbria Intercultural, entitat que ofereix l’oportunitat a joves del territori a realitzar experiències a l’estranger, sota el marc dels programes europeus de mobilitat.

Mitjançant aquesta xerrada s’informarà dels programes d’educació formal que s’inclouen i de les agències que gestionen aquests estudis. També es parlarà dels estudis de Batxibac i batxillerat internacional, dels cicles formatius a l’estranger o intercanvis de formació professional, així com de les diferents beques que s’ofereixen per a poder estudiar a l’estranger.

Universitats, centres d’investigació i recerca, institucions i corporacions públiques i privades posen a l’abast recursos, programes i iniciatives per a afavorir la mobilitat i l’intercanvi d’estudiants.

Molts d’aquests programes inclouen allotjament, un curs intensiu de l’idioma, així com la possibilitat de fer pràctiques laborals o d’investigació remunerades.

La xerrada informativa sobre els programes d’educació a l’estranger té l’accés gratuït i és obert a tot el jovent interessat.

Aquesta conferència quedarà publicada a l’Instagram del Punt Jove, per a poder ser consultada en diferit, en el moment que es consideri, per part de tot el jovent que no pugui seguir la sessió en directe.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp