L’espectacle musical “Visca la Festa!” centrarà dissabte el programa d’activitats alternatives del Carnaval de Palamós 2021

Dissabte vinent, 13 de febrer, a les 12 h, tindrà lloc l’espectacle musical “Visca la Festa!”, que centrarà el programa d’activitats alternatives del Carnaval de Palamós 2021, que impulsen diverses colles locals i l’Associació Carnaval de Palamós, amb la col•laboració de l’Ajuntament de Palamós, i que tenen lloc principalment durant aquesta setmana.

L’organització de la representació d’aquest espectacle és a càrrec de l’Àrea de Cultura, i esdevé l’única proposta del programa de Carnaval 2021 que permetrà la presencialitat de públic, ja que la resta s’ha previst majoritàriament de manera telemàtica.

L’espectacle es realitzarà al parc municipal de l’Arbreda i seguirà totes les mesures sanitàries vinculades a la prevenció de contagis de Covid. La proposta té l’entrada gratuïta, però amb motiu de la limitació d’aforament, cal retirar abans la localitat al web: www.lagorga.cat.

“Visca la Festa!” és a càrrec de la formació Rikus, on quatre músics i dos animadors ofereixen un xou amb molta energia i moltes sorpreses, on la música a ritme de pop, rock, reggae o ska, és la protagonista, tot repassant les festes i tradicions del país, com el carnaval.

Cal destacar que tots els infants que assisteixin a aquest espectacle i vagin disfressats, entraran en un sorteig de 10 entrades per a dues persones per a l’espectacle de màgia familiar “The Postman”, que es durà a terme el diumenge 28 de febrer, al Teatre La Gorga.

El Carnaval de Palamós 2021, amb activitats alternatives
Durant aquesta setmana Palamós celebra el seu carnaval amb diverses propostes, la majoria telemàtiques per tal d’adaptar-se a les restriccions vinculades a la pandèmia de la Covid-19.

L’objectiu és el de poder mantenir el caliu d’aquesta festa tan tradicional al municipi, amb actes que impulsen diverses colles locals i l’Associació Carnaval de Palamós, amb la col•laboració de l’Ajuntament de Palamós.

Activitats i coreografies a les escoles, aparadors guarnits amb temàtica carnavalera, vídeos i fotos dels carnavals al municipi, concursos per premiar les millors disfresses amb imatges penjades a les xarxes o l’espectacle musical familiar “Visca la Festa!” a l’Arbreda, són algunes de les activitats d’aquesta programació especial del Carnaval de Palamós.

Tik-Tok carnavalero
Tik-Tok és una de les plataformes socials escollida per a poder mostrar l’ambient carnavalero de les llars de Palamós. Les persones que ho desitgin hi poden penjar els seus vídeos mostrant com viuen el carnaval, etiquetant al @puntjovepalamos i d’aquesta manera participar en un concurs.

Els participants caldrà que enviïn un correu electrònic espai.jove@palamos.cat, indicant el nom i les edats de les persones que participen en el vídeo. S’establiran tres categories per edats: fins a 12 anys, de 13 a 18 anys i més de 18 anys, amb premis per als més originals.

Hi ha temps per a participar fins al dimecres 17 de febrer, i el sorteig dels premis es farà el 19 de febrer, i serà a càrrec de la Colla de les Folloneres. Els premis que aporta l’Àrea de Cultura es concreten en: dues entrades per al Rocòdrom (categoria infantil), dues entrades per al Explora Parc de Palamós (categoria jove), i un menú per a 2 persones (categoria adult).

La Colla les Folloneres també compilarà en un vídeo bona part de la història del Carnaval de Palamós que es penjarà la setmana que ve al Youtube de l’Ajuntament de Palamós.

En paral•lel es demana que les persones que tinguin fotos de la festa del carnaval que també les publiquin durant aquests dies a les xarxes socials, amb l’etiqueta #carnavaldepalamós21diferentdivertitisegur.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp