L’espectacle “Una nit amb el Mag Lari” arriba diumenge al Teatre La Gorga

Diumenge vinent, 29 de maig, l’escenari del teatre La Gorga comptarà amb la presència del Mag Lari, que arriba a Palamós per presentar el seu espectacle “Una nit amb el Mag Lari”.

El show de màgia s’iniciarà a les 19 h i ja es poden adquirir les entrades de manera anticipada al web: www.lagorga.cat. El preu de la localitat és de 15 €, mentre que per als menors de 3 anys l’entrada és gratuïta.

“Una nit amb el Mag Lari” esdevé un espectacle de màgia, ironia, aparicions i desaparicions, participació de públic amb la sorpresa, l’humor i la il•lusió de sempre. El Mag Lari, apropa els jocs de mans més divertits i els posa a l’abast de tothom, sense complicacions ni impossibles.

30 anys de màgia
Després de més de 30 anys d’activitat damunt els escenaris, el Mag Lari segueix il•lusionant i fent riure el públic.

Josep Maria Lari, (Barcelona 1973) va iniciar-se a la màgia professional l’any 1994. Llicenciat en Filologia Catalana no dubta a dedicar els seus esforços a consolidar una nova manera de fer màgia on la presentació és l’element clau de l’èxit.

La seva vocació l’ha portat per tots els teatres de Catalunya i Espanya amb espectacles com Secrets, Splenda, Ozom o 25 Il•luisions, actuant també en festivals internacionals a França, Portugal, Alemanya, Suïssa i Japó.

La popularitat del Mag Lari és deguda, en part, a les seves intervencions als mitjans de comunicació, destacant la seva presència a programes de TVE, TV3, Antena3, La Sexta o Tele5.

Potser el que més destaca del Mag Lari és la seva manera de fer damunt l’escenari, amb una gran capacitat comunicativa i la faceta de mag-showman que té.

Premis com l’Arc, el de millor espectacle de Fira Tàrrega, el Culturàlia, dos Butaques, el Primer Nacional de Màgia, avalen una llarga carrera amb més de 3.500 funcions.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

24/07/2024

Relacionades per entitat