L’establiment Arrels Taverna guanya el primer premi del concurs de la millor tapa organitzat durant la darrera edició del Palamós Gastronòmic

Avui divendres, 13 de desembre, l’alcalde de Palamós, Lluís Puig, acompanyat del president de l’Associació per al Foment Empresarial del Comerç i Turisme de Palamós (Fecotur), Antoni Bachiller; la regidora de Turisme, Núria Botellé; i el regidor de Promoció Econòmica, Emili Colls, han lliurat el diploma acreditatiu del primer premi del Concurs de la millor tapa o platet, organitzat el passat mes d’octubre amb motiu de la realització de la vuitena edició de les jornades Palamós Gastronòmic.

Primer premi per a la tapa de “Sardina al Toc de Menta”
En aquesta ocasió el públic participant en aquest concurs ha atorgat el primer premi a l’establiment Arrels Taverna, ubicat en ple barri vell de la vila, concretament al carrer Nou.

La proposta guanyadora d’aquesta taverna ha estat per la tapa de “Sardina al Toc de Menta” que va aconseguir la major part dels vots populars aportats durant aquesta campanya.

El concurs del Palamós Gastronòmic 2019 s’ha basat en l’edició del passaport Gastrocult, el llibret que ha recollit l’oferta dels menús i les tapes que han servit els 32 establiments, restaurants i tavernes, participants en aquestes jornades.

El Gastrocult també incorporava el plànol amb la ubicació d’aquests establiments i de les activitats programades, així com tota l’agenda de propostes d’aquestes jornades.

Aquest llibret convidava al públic de les jornades a poder participar en aquest concurs, tot fent un recorregut gastronòmic pels restaurants i les tavernes de la vila participants, tot gaudint dels plats que oferien, així com de la resta de les activitats programades, i votant la millor tapa o platet.

En aquest cas els propietaris de l’establiment guanyador, Arrels Taverna, han rebut com a premi el diploma acreditatiu i un àpat al restaurant de l’hotel Casamar.

Premis també per als participants a les jornades i per a la millor foto
El passaport Gastrocult permetia ser segellat en cadascuna de les activitats en les quals es participava, d’aquesta manera aquelles persones que l’havien segellat, com a mínim, en tres tavernes, un restaurant i en dues activitats, entrava en un sorteig d’una targeta de compra en els establiments de Fecotur per un valor de 300 €.

En aquest cas la persona guanyadora d’aquesta targeta ha estat una turista francesa resident al municipi de Saint-Saulve, que en una propera visita al municipi podrà recollir el premi i bescambiar-lo pels productes que desitgi del comerç palamosí.

Les jornades gastronòmiques de l’octubre passat també varen incloure un concurs d’Instragram, que amb l’etiqueta #Palamosgastronomic2019 premia la millor imatge d’aquesta activitat, amb un àpat per a dues persones en qualsevol de les campanyes gastronòmiques que s’organitzen a Palamós.

La foto guanyadora del concurs d’Instagram ha estat per l’autora d’una imatge al·legòrica a les jornades (consultar a l’enllaç https://www.instagram.com/p/B3mlThniOQy/) que ha guanyat un menú per a dues persones que podrà gaudir a qualsevol de les campanyes gastronòmiques de Palamós que es realitzaran durant l’any vinent.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/07/2024

Relacionades per entitat