L’Estadi Municipal Palamós-Costa Brava acollirà el partit de rugbi de caràcter benèfic que disputaran els Diables Barcelona i la selecció d’Itàlia A

Els equips dels Diables Barcelona i de la selecció de rugbi d’Itàlia A, han escollit l’Estadi Municipal Palamós-Costa Brava per a disputar el partit de rugbi de caràcter benèfic que tindrà lloc el dissabte 18 de juny, a partir de les 20 h.

Aquesta activitat esportiva ha estat presentada aquest matí (24/05/22) en una roda de premsa que ha tingut lloc al Museu Olímpic de Barcelona, i que ha comptat amb la participació dels responsables d’aquests dos equips de rugbi, acompanyats de l’alcalde de Palamós i del president de Creu Roja Catalunya.

Es tracta del primer partit de rugbi que acollirà l’estadi palamosí en la seva història, el qual s’adaptarà per acollir aquest matx amb les corresponents porteries de rugbi així com del marcatge de línies en el terreny de joc, pròpies d’aquest esport.

Els beneficis resultants d’aquest partit es lliuraran a Creu Roja Catalunya per tal d’ajudar a la població ucraïnesa que pateix les conseqüències del conflicte bèl•lic que assola aquell país.

Els dos equips
Per aquesta ocasió, l’equip dels Diables Barcelona serà dirigit pel tècnic rossellonès Jeanmichel Vuillemin, que comptarà amb l’ajut de l’entrenador del Sant Cugat RC, Sergi Derqui, per a la davantera, i del tècnic d’Argelers de la Marenda, Raymond Enrique, per als tres quarts.

La direcció tècnica dels Diables Barcelona adreçarà una invitació entre una selecció de jugadors de màxim nivell de la Catalunya sud (UE Santboiana i FC Barcelona), així com una representació de nivell de jugadors nord-catalans (USAP Espoirs, Ceret, Argelers i Elna), per tal que formin l’equip de 23 integrants, que el dia 18 de juny s’enfrontarà a Palamós a la selecció italiana.

La selecció de rugbi d’Itàlia A està dirigida pel director d’Alt Rendiment de la FIR, el sud-africà Franco Smith, i aquest partit s’emmarca en la gira de preparació que està realitzant l’equip.

Està previst que el cap de setmana anterior jugui contra la selecció dels Països Baixos, i després de jugar contra Diables Barcelona viatjaran al sud de l’Àfrica per jugar contra Namíbia i contra una selecció de la Currie Cup Sud-africana. Es tracta, doncs, d’una selecció d’alt nivell que posarà a prova els seleccionats catalans.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp