L’organització del Rally Costa Brava Històric presenta el calendari de curses previstes per aquest any amb la prova palamosina com a referent

La Fàbrica Moritz de Barcelona va acollir ahir dijous, 25 de febrer, la presentació del calendari de proves automobilístiques de 2018 organitzades per l’entitat RallyClassics, destacant de manera especial la prova Rally Costa Brava Històric que per segon any consecutiu es disputarà a Palamós.

L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde de Palamós, Lluís Puig; i del regidor de Promoció Econòmica i Turisme, Emili Colls.

El campió d’Europa d’aquesta especialitat es proclamarà a Palamós
El Rally Costa Brava Històric tindrà lloc del 19 al 22 d’abril. La relació entre la vila palamosina i la prova de regularitat per a vehicles clàssics és especialment significativa en aquesta edició, donat que la FIA (Federació Internacional de l’Automòbil) ha decidit conjuntament amb RallyClassics, que sigui aquesta la prova que proclami al Campió del “FIA Trophy for Historic Regularity Rallies”, l’autèntic campionat europeu d’aquesta especialitat, que atrau els millors especialistes del món.

El XV Rally Costa Brava Històric tindrà un recorregut d’un total de 1.037 km en 28 trams, essent el 50% de regularitat. Les característiques de l’itinerari es mantindran en secret fins poc abans de la seva celebració.

Després de l’aliança signada per un trienni l’any 2016, Palamós serà la seu central de la competició i acollirà la major part dels actes, des de les verificacions, el parc tancat, el podi de sortida, el village, un tram espectacle, els finals d’etapa i l’acte de lliurament de premis.

El XV Rally Costa Brava Històric espera completar una llista d’inscrits que enguany pot superar el centenar de vehicles, amb la participació d’equips estrangers i nacionals.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp