L’orquestra Vozes, integrada per 100 joves músics, protagonista enguany de l’acte solidari Les Nits Blanques que tindrà lloc dissabte a Palamós

Un any més el Port Esportiu Marina Palamós organitza la proposta solidària Les Nits Blanques que té lloc en les seves instal•lacions amb l’objectiu de fomentar noves propostes culturals al municipi i amb un clar interès benèfic.

L’edició d’enguany tindrà lloc aquest proper dissabte dia 30 de juliol, a les 21h, a les mateixes instal•lacions del Port Marina Palamós, amb accés lliure i gratuït, tant per a persones com per als vehicles, que es podran estacionar en la zona habilitada d’aparcament.

L’orquestra simfònica Vozes
El protagonisme de Les Nits Blanques 2016 serà per a l’orquestra simfònica Vozes que realitzarà un concert amb un repertori de peces clàssiques i populars. Aquesta entitat serà, al mateix temps, beneficiària de la proposta solidària de la nit.

Es tracta d’una formació integrada per 100 joves músics, que fa possible un projecte integrador, fent servir l’aprenentatge de la música clàssica com a eina de solidaritat, amistat i cohesió social per a nens i adolescents de zones poc afavorides de la ciutat de Barcelona i rodalies.

L’orquestra simfònica Vozes es nodreix en un 80% d’ajudes d’empreses i de donacions privades, mitjançant les quals poden fer front a les despeses de formació i d’adquisició dels instruments per dur a terme la seva tasca d’integració social a través de la música.

A banda també es recolliran fons per a l’entitat Trampolí que fomenta activitats lúdiques i formatives per a persones discapacitades psíquiques del Baix Empordà.

Tots els assistents al concert tindran l’oportunitat de poder fer donatiu voluntari a favor d’aquestes dues entitats.

Un cop finalitzat el concert, i per a les persones que ho desitgin, hi haurà la possibilitat de participar d’un sopar organitzat al restaurant Caleta Blava (Port Marina Palamós). Preu del sopar 40 €.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

15/04/2024

Relacionades per entitat