Los Diablos actuaran el 13 d’agost a Palamós recordant tots els seus èxits musicals de la dècada dels 70

L’Associació Club de Fans dels 60s 70s 80s de Palamós ja ho té tot a punt per a la realització del concert que la coneguda formació musical Los Diablos durà a terme a Palamós el proper dia 13 d’agost. Aquesta actuació s’inclou dins el Festival Black Star Costa Brava-Palamós que organitza el Club de Fans amb motiu del seu cinquè aniversari, que es commemorava l’any passat, però que per motius de la pandèmia es va haver de posposar a enguany.

El concert tindrà lloc a la plaça del Suro, situada davant l’equipament municipal de la Nau dels 50 metres, a partir de les 21 h, on el popular grup de l’Hospitalet oferirà un ampli repertori de les cançons que li varen donar un notable èxit a la dècada dels setanta, amb cançons com: “Un rayo de sol”, “Fin de semana”, “Oh, Oh, July”, “Acalorado”, “Una paloma blanca”, “Rosana” o “Que suene ya la banda”.

Actualment la formació Los Diablos està integrada per: Agustín Ramírez, Amado Jaén, Adolfo Rodrigo, Jordi Griso, David Samaniego i Estanis Olmos. L’actuació a Palamós de Los Diablos es complementarà amb la que realitzarà el duet Dex’s Band, que participarà com a teloner del concert.

Les entrades per a poder assistir al concert de Los Diablos ja es poden adquirir de dilluns a divendres d’11 a 13 h i de 18 a 19 h, al local social de l’Associació Club de Fans (planta baixa de les galeries Carme) al preu de 22€, per a l’entrada general, i de 18€ per a les localitats destinades als socis del Club de Fans.

Aquest concert tindrà un aforament màxim de 500 persones i seguirà tots els protocols establerts per a prevenir la propagació de la Covid-19.

Precisament les normatives Covid, amb la necessitat de buscar un lloc el més ampli possible, han fet modificar a l’organització l’emplaçament inicial del concert, que era el del parc de l’Arbreda, recordant l’espai que a Palamós i durant els anys 60 i 70 va acollir bona part dels artistes de l’època que durant els estius actuaven al municipi.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

24/07/2024

Relacionades per entitat