Marc Ferriol Casas pren possessió del càrrec de regidor al consistori palamosí

Durant el ple de l’Ajuntament de Palamós celebrat ahir dimarts 27 de novembre, va tenir lloc la presa de possessió del palamosí Marc Ferriol Casas com a regidor del consistori municipal. El nou edil es responsabilitzarà de les àrees de Brigada i Cementiris, així com de la comissió local de Protecció Civil.

Marc Ferriol, del grup municipal del PSC, de 42 anys i dedicat professionalment al sector de la restauració, s’incorpora ara a l’equip de govern en substitució del regidor Josep Palet, que va morir el passat 12 d’octubre després d’una llarga malaltia.

RECONEIXEMENT AL REGIDOR JOSEP PALET
Precisament demà dijous 29 de novembre a les 20 h, i a la sala polivalent de la Biblioteca Municipal “Lluís Barceló i Bou” (pl. Dels Països Catalans), el departament de Cooperació i Solidaritat de l’Ajuntament de Palamós juntament amb les entitats que formen la Taula Palamós Solidàri, organitzen un acte d’homenatge al regidor Josep Palet, en reconeixement a la seva tasca al municipi en l’àmbit d’acció social i ciutadania i en l’impuls de creació a la vila del Centre de Distribució d’Aliments (CDA).

Aquest equipament social inaugurat l’estiu de 2010, està situat al número 32 del carrer d’Àngel Guimerà, té una superfície global d’uns 280m2, dividits en dos espais simètrics.

El primer d’aquests espais és destinat a la zona de roba i calçat, mentre que a la zona posterior d’aquest primer espai s’hi troba ubicat pròpiement el Centre de Distribució d’Aliments, destinat a servei d’economat per a les persones que es troben en situació de pobresa i exclusió social, donant cobertura a les seves necessitats bàsiques primàries.

L’acte de demà dijous també inclourà la presentació de l’activitat del Centre de Distribució d’Aliments, a càrrec dels representants de l’entitat Caritas; així com la presentació de l’Agenda Llatinoamericana del 2013, que anirà a càrrec del periodista, escriptor i membre de la Coordinadora de l’Agenda Llatinoamericana, Xavier Colomer-Ribot.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat