Mario Casas i Belén Rueda roden a Palamós la pel•lícula “Ismael”

Aquesta setmana s’iniciarà el rodatge a Palamós de la pel•lícula “Ismael” que dirigida per l’argentí Marcelo Piñeyro protagonitzen els populars actors espanyols Mario Casas i Belén Rueda.

Durant els darrers mesos l’equip de producció del film ha visitat en diverses ocasions la vila per tal de concretar les localitzacions litorals on és previst realitzar la filmació de les diverses seqüències, que situaran l’espectador en el municipi litoral català on l’argument defineix com el poble on resideix el veritable pare d’Ismael que aquest nen de 10 anys localitza després de la recerca iniciada juntament amb la seva àvia.

La pel•lícula també comptarà amb altres noms de relleu que hi participaran en papers secundaris com és el cas de Juan Diego Botto o Sergi López.

És previst que la filmació a Palamós s’allargui durant aquestes properes setmanes i l’equip de rodatge ja ha anunciat que no li caldrà realitzarà cap càsting per a buscar figurants per aquesta pel•lícula.

El film “Ismael”, amb la producció de Zeta Cinema, es rodarà a Palamós i Barcelona entre altres localitzacions, amb la previsió de poder-se estrenar a les sales de cinema del país a finals d’aquest any 2013.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat