Més de 1800 infants i joves del municipi participen en el 20è Cros Atlètic Vila de Palamós

Sota el lema “l’Esport un gest per la pau”, avui dijous 7 de novembre a partir de les 8.40 h del matí i fins a les 12 h, ha tingut lloc al Passeig del Mar de Palamós la vintena edició del tradicional Cros Atlètic Vila de Palamós.

Aquesta prova esportiva local és organitzada pel Departament d’Esports de l’Ajuntament de Palamós, amb la col•laboració de totes les escoles del municipi.

Alt nivell de participació
Enguany aquesta tradicional prova esportiva local ha tornat a comptar amb una alta participació arribant a la xifra global de 1.800 atletes, alumnes de tots els col•legis de la vila (escoles: Vedruna, La Salle, Vila-romà, Ruiz Giménez, IES Palamós i escola d’educació especial Els Àngels) amb edats compreses entre 5 i 17 anys.

Les categories participants (femení i masculí) al Cros han estat les de: caganius, per a infants de 5 anys; prebenjamí; benjamí; aleví; infantil, cadet i juvenil. Segons la categoria participant s’ha establert el tipus de circuit a utilitzar, realitzant les proves en tres circuits diferents, el circuit “A” de 200 metres, el “B” de 500 i el “C” de 900 metres.

Tots els escolars han portat un pitral que els ha proporcionat l’organització on hi figuraven els noms i cognoms del participant, categoria, edat i escola a la qual pertanyen. Les diferents curses programades, un total de vint, s’han desenvolupat al passeig del Mar. L’organització de la prova, el Departament d’Esports de l’Ajuntament, ha fet el lliurament de diversos guardons.

Amb aquest objectiu s’ha establert l’atorgament d’una medalla commemorativa per als participants de les categories de caganius i prebenjamí; trofeu pels tres primers/res classificats/des de les categories benjamí, aleví, infantil i cadet, i medalla del quart al desè classificat de cada categoria. A banda s’ha obsequiat els joves atletes participants amb esmorzar i diversos obsequis.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp