Més de 4.000 mil infants i joves gaudeixen de les activitats nadalenques a Palamós

Uns 4.000 infants i joves de Palamós han passat enguany pels parcs de Nadal organitzats per l’Ajuntament de la vila, el “Nadal Jove” i les “Patgeolimpíades”.

Aquests dos parcs s’han complementat en les seves activitats amb l’objectiu d’oferir durant el Nadal un ampli ventall de propostes lúdiques adreçades a tots els infants i joves del municipi.

Nadal Jove
El Departament de Joventut va organitzar, juntament amb entitats i associacions locals, els dies 28, 29 i 30 de desembre les activitats del “Nadal Jove”, que durant tres dies va oferir als infants i joves, tallers de manualitats, animació infantil, cantada de nadales o jocs recreatius com diferents inflables, ludoteca, pista poliesportiva, circulació viària, trampolí elàstic o un circuit d’aventura amb tirolina.

Durant aquests tres dies pel “Nadal Jove”, situat a la Nau dels 50 metres, hi van passar més de dues mil persones que van aprofitar les festes nadalenques per passar una bona estona amb els més petits.

Patge-Olimpíades
Pel que fa a les “Patge-Olimpíades”, les proves dirigides als nens i nenes per saber si podrien ser uns bons Patges Reials, enguany el municipi ha superat totes les espectatives amb una participació de rècord de més de 700 nens i nenes apuntats, i unes 2000 persones en total que van passar per l’Arbreda els dies 3 i 4 de gener.

D’entre la dotzena de proves a superar en les “Patge-Olimpíades” destaca l’activitat d’aprendre a embolicar regals – una tasca imprescindible per ser patge-, o la de saber conduir una embarcació, ja que els Reis Mags d’Orient arriben a Palamós en vaixell i els patges han de saber navegar per portar-los a port.

Aquesta activitat ha estat organitzada des del Departament de Joventut de l’Ajuntament de Palamós en col•laboració amb la Comissió de Carnaval de Palamós.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/04/2024

Relacionades per entitat