Més de 600 persones han estat usuàries de l’activitat de la Biblioplaça, que divendres passat va tancar l’edició d’aquest any

Durant els mesos de juliol i agost, la biblioteca de Palamós “Lluís Barceló i Bou” desdobla el seu servei sortint al carrer, mitjançant l’activitat de la Biblioplaça, que promouen les biblioteques públiques de Catalunya i que té l’objectiu de promoure la lectura a l’estiu en àmbits públics dels barris dels municipis més allunyats d’aquests equipaments.

Aquesta darrera edició va finalitzar el passat divendres 1 de setembre, amb 35 dies d’activitat i un global de 606 usuaris d’aquest servei, principalment infants i joves.

Tot aquest públic participant ha pogut disposar gratuïtament, d’un variat fons bibliogràfic de llibres i revistes i participar de tallers diversos, així com de jocs de taula dirigits per a grans i petits, i activitats de foment de la lectura com l’Hora del conte.

Mitjançant aquesta activitat es permet apropar i facilitar la lectura als ciutadans d’una manera lúdica, donant a conèixer la Biblioteca als ciutadans que encara no han utilitzat aquest servei. La Biblioplaça també fomenta la convivència a partir d’una activitat de promoció cultural, generant nous espais de relació i vinculació entre el veïnatge.

La proposta s’ha dut a terme durant tot el juliol i agost, cada tarda de 18 a 20h i durant una setmana (excepte els dijous) a cada espai escollit, concretament les places de Mas Guàrdies, de Mossèn Gumersind i de Vila-romà.

Els dinamitzadors de la Biblioplaça han ubicat a cadascuna d’aquestes places les carpes i taules, on aquest servei ha ofert la consulta de llibres, revistes i premsa diària per a adults, joves i infants, i ha realitzat en paral·lel les diverses propostes lúdiques de dinamització lectora.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp