Més de 600 persones participen en el “Primer Bany de l’Any” a Palamós

L’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Palamós va organitzar, el passat diumenge 31 de març, la sisena edició de l’activitat popular i festiva “El Primer Bany de l’Any”, mitjançant la qual Palamós dóna cada any el tret de sortida a la temporada de platja i a l’ús lúdic del seu espai litoral.

Més de 600 persones van participar d’aquesta gran festa que un any més va tenir lloc a la platja Gran de Palamós.

Una jornada festiva
Un cop realitzada la inscripció, totalment gratuïta i oberta a tothom, l’activitat es va iniciar a les 11 h amb una breu sessió d’aeròbic.

Posteriorment es va demanar a tots els participants que es situessin davant la passera d’accés a l’aigua per tal d’oficialitzar a partir de les 12 h “El Primer Bany de l’Any”. Un cop finalitzada l’activitat aquàtica es va oferir a tots els banyistes una tassa de brou calent. Precisament aquesta tassa amb el disseny commemoratiu de l’activitat també es va regalar a tots els participants.

L’organització també va oferir als assistents que volguessin participar en el bany la seva inscripció al taulell d’informació per tal de poder recollir les seves dades i lliurar-los un Diploma de Participació.

“El Primer Bany de l’Any”, esdevé el tret de sortida de la temporada de platja a Palamós, amb una proposta que potencia la desestacionalització del producte redefinint aquest espai com un indret idoni per al desenvolupament d’activitats de tot tipus (econòmiques, lúdiques, esportives, culturals).

Dins aquest projecte que dóna valor turístic a aquest espai, s’inclou la gestió integral dels serveis que hi són necessaris (neteja, instal•lacions de dutxes, papereres), així com l’equipament lúdic i esportiu que hi ubica l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Palamós, o les empreses que gestionen serveis com “xiringuitos” o activitats nàutiques.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat