Més de 800 motos a la 11a trobada motera de Palamós organitzada pel grup local Mohicanos

La trobada motera de Palamós ha aconseguit un nou èxit de participació arribant a més de 800 motos, de diversos models i cilindrades, que ahir diumenge 28 de maig es van donar cita al passeig del Mar de Palamós per celebrar l’onzena edició d’aquesta activitat organitzada per l’entitat local, Mohicanos Moto Grup Palamós, en col•laboració amb l’Ajuntament de Palamós.

La més participada de Girona
Aquesta xifra supera amb més de 200 el nombre de motos participants l’any passat, i amb més de 650 en relació a la primera edició realitzada l’any 2006.

Amb aquesta alta participació la trobada motera palamosina ja s’ha convertit amb la més concorreguda de les comarques gironines i ja s’està pensant a seguir augmentant la xifra de cara als propers anys.

L’activitat es va iniciar a les 9 h del matí, i fins a les 14 h l’ambient moter va ser el protagonista al passeig, amb l’exposició de totes les motos participants, la ubicació d’una vintena de parades amb productes per als motoristes i música en viu.

La trobada també va comptar amb diversos sortejos d’equipament moter, així com la realització d’una ruta d’uns 30 quilòmetres, amb sortida i arribada a Palamós, que bona part de les motos participants varen realitzar per carreteres del Baix Empordà.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp