Més de dues-centes persones varen participar a l’acte d’encesa de la il•luminació nadalenca a Palamós

Divendres passat, 26 de novembre, Palamós va posar en funcionament la il•luminació nadalenca que decora els carrers del municipi.

Més de dues-centes persones, majoritàriament infants acompanyats dels seus pares, varen participar en aquest acte festiu que va tenir lloc a la plaça dels Arbres i que va comptar amb l’espectacle musical infantil “Ding Dang Rock”, a càrrec del músic Pau Morales.

Aquesta actuació va incloure un ampli repertori de nadales amb molt ritme, amb cançons populars però també versions nadalenques de temes del pop molt famosos.

L’activitat es va iniciar a les 18 h, i mitja hora més tard va tenir lloc l’encesa de tota la il•luminació nadalenca dels carrers del municipi.

La posada en funcionament de la decoració lluminosa va ser a càrrec d’alguns dels infants participants d’aquesta festa, que varen ser escollits a l’atzar entre tots els nens i nenes presents i que, acompanyats de l’alcalde de Palamós i el president de Fecotur, van ser els encarregats de prémer l’interruptor que connecta tot el sistema de llums.

Aquest acte festiu va coincidir amb el Black Friday, amb l’objectiu d’obrir amb aquesta proposta lúdica, la campanya comercial de Nadal als establiments de tot el municipi.

L’encesa de la il•luminació nadalenca va ser organitzada per l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palamós amb la col•laboració de l’entitat comercial local Fecotur.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp