Més d’un miler de persones ja han gaudit de la programació de concerts gratuïts i a l’aire lliure, Rumb(A)Palamós

Divendres vinent, 31 de juliol, es tancarà la setena edició del festival Rumb(A)Palamós, que organitza l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palamós amb el suport de la Diputació de Girona. Una proposta cultural i lúdica pensada per a tots els públics, que es porta a terme a l’aire lliure i de manera totalment gratuïta.

Aquesta activitat esdevé a cada edició una destacada mostra dels grups actuals de rumba catalana, que enguany ha programat un total de cinc concerts (Diego Cortés, Mabel Flores, Acorde a Ti, Joan Garriga i Rumba(A)ndPalamós) que s’han dut a terme coincidint amb tots els divendres de juliol, i que a manca de la realització de la darrera actuació programada, ja ha comptabilitzat més d’un miler de persones de públic.

Divendres a les 22 h, darrer concert amb Mabel Flores
Divendres vinent 31 de juliol tindrà lloc la cloenda del festival, a càrrec de la formació de Mabel Flores, un dels noms destacats de la rumba catalana, amb un potent directe que suposa una gran mostra de sentiment i sinceritat.

Després del seu pas per la formació “La Flor del Otro”, Mabel Flores presenta una proposta que fa viatjar a través del worldmusic cap a l’alegria, amb dosis d’ironia, feminisme, vitalitat i emoció.

El darrer concert de l’edició d’enguany del Rumb(A)Palamós, s’iniciarà a les 22 h i tindrà lloc, com la resta dels concerts realitzats en aquesta edició, al parc de l’Arbreda, on en cadascuna de les actuacions realitzades s’han seguit les pautes sanitàries adaptades a les normes de la Covid-19.

D’aquesta manera s’ha perdut puntualment la tradicional itinerància del festival, que en totes les edicions anteriors ha permès programar els concerts en diverses places i diferents parcs del municipi.

En aquesta edició s’ha incorporat també la necessitat de retirar entrada gratuïta, garantint d’aquesta manera un aforament màxim a cada concert. Les localitats s’han posat a disposició del públic interessat mitjançant el web: www.lagorga.cat.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/07/2024

Relacionades per entitat