Més d’un miler de persones participen a Palamós al “Primer Bany de l’Any”

L’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Palamós va organitzar, el passat diumenge 8 d’abril, la quinta edició de l’activitat popular i festiva “El Primer Bany de l’Any”, mitjançant la qual Palamós dóna cada any el tret de sortida a la temporada de platja i a l’ús lúdic del seu espai litoral.

Més d’un miler de persones van participar d’aquesta gran festa que un any més va tenir lloc a la platja Gran de Palamós.

UNA JORNADA FESTIVA
Un cop realitzada la inscripció, totalment gratuïta i oberta a tothom, l’activitat es va iniciar amb una breu sessió d’aeròbic.

Posteriorment es va demanar a tots els participants que es situessin davant la passera d’accés a l’aigua per tal d’oficialitzar a partir de les 12 h “El Primer Bany de l’Any”. L’organització va habilitar a l’aigua un espai delimitat per boies on els participants van poder nedar lliurement.

Un cop finalitzada l’activitat aquàtica es va oferir a tots els banyistes una tassa de brou calent. Precisament aquesta tassa amb el disseny commemoratiu de l’activitat també es va regalar als participants, superant les mil unitats que s’havien previst.

L’organització també va oferir als assistents que volguessin participar en el bany la seva inscripció al taulell d’informació per tal de poder recollir les seves dades i lliurar-los un Diploma de Participació, que podran recollir durant l’estiu a l’Oficina de Turisme.

“El Primer Bany de l’Any”, esdevé el tret de sortida de la temporada de platja a Palamós, amb una proposta que potencia la desestacionalització del producte redefinint aquest espai com un indret idoni per al desenvolupament d’activitats de tot tipus (econòmiques, lúdiques, esportives, culturals).

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat