Més d’una trentena de joves han participat enguany al Campus Jove d’Estiu que té lloc a Palamós

Des del dia 9 de juliol fins al passat divendres 3 d’agost, les dependències de l’Aula d’Aprenentatge a Palamós, han acollit la 14a edició del Campus Jove d’Estiu adreçat a joves de 14 a 17 anys.

En total han estat 34 joves palamosins i palamosines que han pres part en aquesta activitat lúdica i formativa organitzada pel Departament de Joventut de l’Ajuntament de Palamós i realitzada pels formadors i monitors de l’Escola d’educadors en el lleure l’Empordà.

Precisament divendres passat, coincidint amb el tancament del campus, es va realitzar l’acte de lliurament dels títols acreditatius de la formació rebuda a tots els joves participants.

Es tracta d’una doble certificació corresponent al curs de Pre-monitors/es i al d’Iniciació a les activitats de lleure al Medi Natural, que acreditaran 30 hores de formació en cadascun d’ells. Aquest acte va comptar amb la presència de l’alcalde de Palamós, Lluís Puig, i de la regidora d’Organització, Atenció Ciutadana i Participació, Maria Puig.

Els nivells formatius i les activitats del curs
El curs de Pre-Monitors/es té dos nivells en funció de l’edat dels participants, Pre-1 d’entre 14 i 16 anys i Pre-2 dels 16 als 18 anys. El curs d’Iniciació al Medi Natural és igual per a tothom.

Pel que fa a les activitats que es programen durant el curs es destaquem les excursions en bicicleta, la iniciació al senderisme, al caiac o a la pràctica del snorkel. També s’han treballat els jocs, els tallers i les dinàmiques de grup, entre altres activitats d’educació en el lleure.

Tota aquesta formació gira entorn del treball en la programació i l’organització d’activitats de lleure, la qual cosa permet una visió àmplia i anticipada per als futurs monitors i monitores d’educació en el lleure, un curs que aquests joves també podran cursar a les instal•lacions del Punt Jove un cop hagin complert els 18 anys.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat