Més espai per a l’atenció al públic a la comissaria de la Policia Local de Palamós

L’Ajuntament de Palamós està executant, mitjançant una empresa especialitzada, les obres d’ampliació, en uns 200m2 nous, de la comissaria de la Policia Local ubicada al carrer de Josep Joan.

Es tracta de l’ampliació la planta baixa d’aquest equipament que ara s’estendrà cap a l’espai que va ocupar anteriorment l’Oficina Tècnica de l’Espai Públic (OTEP), traslladada recentment a la seu de la Brigada Municipal que s’ubica al carrer de Joan Maragall.

Més espai per a l’atenció al públic
Fins ara l’àmbit destinat a l’atenció al públic de la comissaria es limitava a un espai de prop de 10m2.

Amb les obres d’ampliació aquesta zona es quadruplica, superant ara els 40m2, dividits en un ampli vestíbul de prop de 30m2, dotat de sala d’espera i taulell d’atenció; així com un despatx tancat per atendre els veïns de manera individualitzada, d’uns 12m2.

La resta de l’espai es destina a la ubicació de vuit punts de treball d’oficina per als agents. A banda es refan les instal•lacions de telecomunicacions i elèctriques, els acabats i els sistemes de seguretat d’aquest espai. Tot un seguit de mesures que suposaran també la millora de les condicions laborals dels mateixos policies locals.

Aquestes obres tenen un pressupost de 43.000€ i és previst que s’enllesteixin a final d’aquest mes. L’execució d’aquest projecte no afecta, en cap cas, l’atenció al ciutadà d’aquest servei que se segueix realitzant amb normalitat a la comissaria de la Policia Local.

L’any 2009 ja es varen realitzar obres d’ampliació i millora de la seu de la policia palamosina, que en aquell moment varen afectar principalment la primera planta de la comissaria, amb la millora de la zona de vestidors, l’ampliació del menjador i la creació d’una sala de formació i reunions.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp